CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Με δύο σημαντικές απουσίες η Κράσνονταρ

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κράσνονταρ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον βασικό της κεντρικό αμυντικό και αρχηγό, Αλεξάντρ Μαρτίνοβιτς, αλλά και χωρίς τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Άρι. Η συνέντευξη Τύπου του Σεργκέι Ματβέεβ.

Δύο σημαντικές απουσίες καλείται να αντιμετωπίσει η Κράσνονταρ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (21/8, 22.00), στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα playoffs του Champions League.

Ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός, Αλεξάντρ Μαρτίνοβιτς, δεν είναι σε θέση να παίξει και έχει μείνει πίσω στη Ρωσία. Το ίδιο ισχύει και με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Άρι. Αμφότεροι δεν ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το κρίσιμο ματς. Σε αντίθεση με αυτούς, ο Γάλλος χαφ Ρεμί Καμπελά, που χτύπησε στο παιχνίδι με την Πόρτο, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα δώσει το παρών, όπως παραδέχτηκε ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ, Σεργκέι Ματβέεβ.

ΕΚΤΟΣ ΠΑΓΚΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Ο 35χρονος Μουράντ Μουσάεβ είναι ο προπονητής της Κράσνονταρ. Καθώς όμως δεν είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει την ομάδα του από τον πάγκο. Για τον λόγο αυτόν θα βρίσκεται στα επίσημα του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αυτός που τον αντικαθιστά είναι ο συνεργάτης του, Σεργκέι Ματβέεβ.

Όταν μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το πού θα καθίσει ο Μουσάεβ και το πώς θα επικοινωνούν, απάντησε: "Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε γι’ αυτό". Πάμε να δούμε όσα είπε ο Ματβέεβ στη συνέντευξη Τύπου:

Ξεχωρίζετε κάποιον παίκτη από τον Ολυμπιακό;

"Τον Βαλμπουενά, κάνει πολύ καλό παιχνίδι, συμβάλλει τα μέγιστα. Ιδιαίτερα από τις στατικές φάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και περιμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς αύριο".

Πώς περιμένει τον Ολυμπιακό, επιθετικό ή πιο συντηρητικό;

"Είναι δύσκολο να πω την τακτική που θα επιλέξει ο αντίπαλος προπονητής, εμείς θα προετοιμαστούμε για οποιαδήποτε τακτική επιλέξει".

Πού θα δει το ματς ο Μουσάεβ και πως θα επικοινωνείτε;

"Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε γι’ αυτό".

Πόσο σας προβληματίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι ο βασικός στόχος σας να το κάνετε εσείς;

"Σίγουρα είναι σημαντικό για την άμυνα του Ολυμπιακού που δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι πολύ καλή άμυνα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σκοράρουμε γιατί το εκτός έδρας γκολ έχει πάντα ειδική σημασία σε νοκ άουτ αγώνες".

Ο Καμπελά και ο Άρι είναι έτοιμοι; Ο Σουλεϊμάνοβ είναι προσγειωμένος από τα γκολ που έβαλε στο Πόρτο;

"Ο πρώτος είναι καλά και μπορεί να παίξει, ο Άρι δεν θα αγωνιστεί. Ο Σουλεϊμάνοφ είναι προσγειωμένος από τα γκολ στο Πόρτο, δεν υπάρχει κάποιο θέμα, είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Μαρτίνοβιτς δεν έχει έρθει στην Αθήνα, είναι τραυματίας".

Για το πρώτο διάστημα του Μπεργκ είστε ικανοποιημένοι;

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, στα ματς που έπαιξε είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες. Δεν το έχει κάνει ακόμη το γκολ αλλά πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Κούτρη, αλλά με Σουντανί
Η επιστροφή του Μπεργκ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση πριν από την Κράσνονταρ
Μαρτίνς: "Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ