CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Μαθαίνει ζευγάρι αντιπάλων στα playoffs του Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

To μεσημέρι της Τρίτης (01/09, 13:00), ο Ολυμπιακός μπαίνει στην κληρωτίδα ως ισχυρός για να μάθει το ζευγάρι απ' το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στα playoffs του Champions League. Κλήρωση και για ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Ημέρα κληρώσεων και η σημερινή (01/09) για τις ελληνικές ομάδες, καθώς στις 13:00 θα μάθουμε το ζευγάρι απ' το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League, ενώ μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 14:00 η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ θα μπουν στην κληρωτίδα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι δύο τελευταίοι, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι θα προκριθούν επί της Κόλος Κοβαλίβκα και του Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, θα μπει στο γκρουπ των ισχυρών στα playoffs του Champions League μαζί με τις Ζάλτσμπουργκ, Σλάβια Πράγας, καθώς και το ζευγάρι Φερεντσβάρος/Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στους ανίσχυρους βρίσκονται τέσσερα ζευγάρια, ενώ μεταξύ των υποψήφιων αντιπάλων είναι η κυπριακή Ομόνοια που κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς κι η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη, η οποία αντιμετωπίζει στον 3ο προκριματικό γύρο την Ντινάμο Μπρεστ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των playoffs:

ΙΣΧΥΡΟΙ

Ζαλτσμπουργκ (Αυστρία)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Σλάβια Πράγας (Τσεχία)

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

Μίντιλαντ (Δανία) - Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)

Ομόνοια (Κύπρος) - Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) - Μόλντε (Νορβηγία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία)

Στη "μάχη" και οι ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ

Όσον αφορά στους εκπροσώπους μας στο Europa League, η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ θα μπουν στην κληρωτίδα του 3ου προκριματικού γύρου. Η Ένωση ως ισχυρή θα βρει απέναντί της είτε την ελβετική Σεντ Γκάλεν είτε τις ομάδες που θα προκριθούν από τα εξής ζευγάρια: Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) - Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία) και Ντουνάισκα Στρέντα (Σλοβακία) - Γιάμπλονετς (Τσεχία).

O Άρης βρίσκεται στους ανίσχυρους του Group 3 και σε περίπτωση που προκριθεί επί της Κόλος Κοβαλίβκα θα αντιμετωπίσει ή τη Ριέκα (Κροατία) ή το νικητή του ζευγαριού Τέουτα (Αλβανία) - Γρανάδα (Ισπανία) ή το νικητή του Σερβέτ (Ελβετία) - Ρεμς (Γαλλία).

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στους ισχυρούς του Group 6 και σε περίπτωση που προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού θα αντιμετωπίζει ή το νικητή του ζευγαριού Προγκρέ (Λουξεμβούργο) - Βίλεμ (Ολλανδία), ή το νικητή του Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία) - Ρίο Άβε (Πορτογαλία) ή το νικητή του Χάμαρμπι (Σουηδία) - Λεχ Πόζναν (Πολωνία).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Οι υποψήφιοι αντίπαλοί της στον τρίτο προκριματικό του Europa League
Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Άρη και ΟΦΗ στον τρίτο προκριματικό
Η κλήρωση του Champions League: Ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ