CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Στα χαρακώματα για να συνεχιστεί το ευρωπαϊκό ταξίδι

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00) και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για τη μάχη που θα κρίνει το εισιτήριο για τους "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00) στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και θα κριθεί το εισιτήριο που στέλνει στους "32" του Europa League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχουν ένα πόντο έναντι τριών των Σέρβων και θέλουν μόνο νίκη, ώστε να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για τη μάχη στο φαληρικό γήπεδο, με τους Πειραιώτες να μην έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους πέρα από τους τρεις βαθμούς, ώστε να βάλουν από κάτω τους Σέρβους και να καταλάβουν την τρίτη θέση που τόσο πολύ θέλουν.

Ένα από τα ειδικά στοιχήματα που μπορείτε να ποντάρετε, είναι το "Πότε θα γίνει Over 2,5", εφόσον πιστεύετε ότι το ματς θα έχει μίνιμουμ τρία γκολ. Αν κάποιος θεωρεί ότι θα γίνει μέχρι το 14:59 του πρώτου ημιχρόνου, πληρώνεται σε απόδοση 55.00, ενώ σε απόδοση 18.00 δίνεται αν αυτό επιτευχθεί ως το 29:59. Από εκεί και πέρα, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πληρώνεται στο 7.75, ενώ στα τέταρτα του δευτέρου μέρους οι αποδόσεις είναι 6.85, 5.75 και 4.00 αντίστοιχα.

Άλλο ειδικό στοίχημα είναι το "Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5". Το να έρθει άσος ή over 2,5 βρίσκεται σε απόδοση 1.17, ενώ η ισοπαλία ή over 2,5 πληρώνεται σε απόδοση 1.25. Το διπλό ή over 2,5 δίνεται στο 1.43. Αντίστοιχα, υπάρχουν αποδόσεις για το 1 ή Under, X ή Under και στο 2 ή Under.

Φυσικά, υπάρχουν και Combo Bet, όπου ένας παίκτης μπορεί να ποντάρει στον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει πρώτος στο ματς και στο ακριβές σκορ της αναμέτρησης. Σε απόδοση 61.00 βρίσκεται το να βάλει ο Ελ Αραμπί το πρώτο γκολ του ματς και αυτό να λήξει 4-1. Στο 8.00 βρίσκεται το να σκοράρει πρώτος ο Σεμέδο και να πάρει τη νίκη η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Υπάρχουν και πλείστες άλλες επιλογές και στοιχήματα, όπου μπορεί κάποιος να δοκιμάσει την τύχη του.

Εξάλλου, για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα υπάρχει και η ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, με την οποία μπορούν να κάνουν cash out στον αγώνα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και σε όλα τα παιχνίδια και να πληρωθούν σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ