CHAMPIONS LEAGUE

Ολά: "Θα παίξουμε χωρίς κόσμο με την Γιουβέντους στις 7 Αυγούστου"

Ολά: "Θα παίξουμε χωρίς κόσμο με την Γιουβέντους στις 7 Αυγούστου"
AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Στην αποκάλυψη πως Γιουβέντους και Λιόν θα δώσουν στις 7 Αυγούστου τον αγώνα ρεβάνς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, προχώρησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου.

Τα περισσότερα εθνικά πρωταθλήματα ευελπιστούν τον Ιούνιο να επιστρέψουν ξανά στη δράση για να ολοκληρωθεί η σεζόν εν μέσω κορονοϊού, με την κατάσταση όμως στο Champions League να είναι διαφορετική.

Και αυτό γιατί δεν έχουν ανάλογη πίεση χρόνου και περιμένουν να κυλήσει πρώτα η μπάλα στο χορτάρι σε κάθε χώρα και έπειτα να ξαναμπούν και αυτοί σε φουλ ρυθμούς, μέχρι να φτάσουμε τη στιγμή που θα αναδειχτεί η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Τουρκία.

Σύμφωνα με έναν αρχικό προγραμματισμό, αυτό θα γίνει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στα τέλη Αυγούστου, με τους ανθρώπους της UEFA να φιλοδοξούν να κουνηθεί εκ νέου το σεντόνι από τις αρχές του ίδιου μήνα.

Πάντως, ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολά, δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για το αν θα γίνουν τα ματς και με δηλώσεις που έκανε στο "RTL France", αποκάλυψε και την ημερομηνία του αγώνα ρεβάνς με την Γιουβέντους για τη φάση των"16" του Champions League.

Ολά: "Θα παίξουμε χωρίς κόσμο με την Γιουβέντους στις 7 Αυγούστου"
AP PHOTO/TED S. WARREN

"Το παιχνίδι κόντρα στην Γιουβέντους έχει κλείσει για τις 7 Αυγούστου, στο Τορίνο με κλειστές τις πόρτες.

Εάν η έφεσή μας για να μην ισχύσει η διακοπή στην Ligue 1 δεν έχει θετικό αποτέλεσμα, η Ολιμπίκ Λιόν και η Παρί Σεν Ζερμέν θα σφαγιαστούν αγωνιστικά από ομάδες που θα έχουν μία φυσική προετοιμασία που εμείς δεν θα έχουμε".

Υπενθυμίζεται πως η Λιόν θα ταξιδέψει στο Τορίνο έχοντας την προίκα του υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς στην Γαλλία που διεξήχθη στις 26 Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν θα έχει παιχνίδια στα πόδια της μετά την απόφαση για οριστική διακοπή στην Ligue 1 που πάρθηκε πρόσφατα.

Μάλιστα, η απόφαση αυτή ήταν καταστροφική για τους "λιονέ" αφού όταν διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού ήταν στην 7η θέση της κατάταξης, με αποτέλεσμα να μείνουν έτσι εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 23 σεζόν αδιάλειπτης παρουσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ