CHAMPIONS LEAGUE

Οι πέντε παίκτες που πρέπει να πάρεις στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr

Liverpool's Mohamed Salah lifts the trophy as celebrates with his teammates after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Sunday, June 2, 2019. Liverpool won 2-0. (AP Photo/Felipe Dana)
Liverpool's Mohamed Salah lifts the trophy as celebrates with his teammates after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Sunday, June 2, 2019. Liverpool won 2-0. (AP Photo/Felipe Dana) AP

Στις 17 Σεπτεμβρίου έχουμε τη σέντρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το Sport24.gr σου παρουσιάζει τους πέντε ποδοσφαιριστές που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ομάδα σου στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr.

Η ώρα για την έναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πλησιαζει. Οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη ετοιμάζονται να μπουν στην μάχη του Champions League με στόχο να φτάσουν μέχρι το τέρμα της διαδρομής και να σηκώσουν το τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη.

Για μία ακομα χρονιά δισεκατομμύρια ευρώ έπεσαν στην αγορά για την ενίσχυση των ομάδων που θέλουν να διεδικήσουν το "άγιο δισκοπότηρο" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

Μετά την επιτυχημένη συνταγή του Fantasy Premier League τουρνουά και του Greek Fantasy League το Stoiximan.gr ερχεται δυναμικά με το Champions Fantasy League του Stoiximan.gr.

Στη διάθεσή σου έχεις εικονικό budget 100.000.000 ευρώ, το οποίο μπορείς να μοιράσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς σε 15 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, με την υποσημείωση πως επιτρέπονται έως τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα, ενώ μπορείς να έχεις μόνο τρεις αναπληρωματικούς παίκτες κι έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Φυσικά, ένα απο τα πράγματα που θα πρέπει να προσέχεις είναι η επιλογή του αρχηγού. Η συνταγή της επιτυχίας θέλει να επιλέγεις κάποιον επιθετικό για αυτον τον ρόλο, όμως δεν θα πρέπει κάποιος να περιορίζει την φαντασία του. Ο στόχος σου άλλωστε θα πρέπει να είναι η δημιουργία της καλύτερης δυνατής ομάδας που θα κάνει κι εσένα να σηκώσεις την κούπα στο τέλος της διοργάνωσης.

Μάλιστα, υπάρχουν εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 100.000€* τα οποία μοιράζονται ανάλογα με την κατάταξη. To Sport24.gr σε βάζει στο κλίμα της νέας σεζόν, αλλά και του Champions Fantasy League, καθώς σου παρουσιάζει πέντε ποδοσφαιριστές που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ομάδα σου προκειμένου να φτάσεις στην πολυπόθητη κορυφή και στο έπαθλο!

Για οικονομικούς λόγους σε αυτήν δεν βάλαμε ούτε τον Μέσι ούτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε Νεϊμάρ.

ΕΝΤΕΡΣΟΝ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)

Η πρώτη μας επιλογή θα ήταν ο Άλισον, αλλά με τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ στα πιτς θα πάμε στην επιλογή του Έντερσον. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά, όμως η αγγλική ομάδα παίζει σε έναν όμιλο στον οποίο λογικά θα κάνει παρέλαση.

Manchester City's Ederson Moraes during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Ederson Moraes during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Έντερσον δεν αναμένεται να απειληθεί ιδιαίτερα στα ματς με τις Σαχτέρ, Αταλαντα και Ντινάμο Ζάγκρεμπ οπότε στα περισσότερα από αυτά αναμένεται να πετύχει το βασικό ζητούμενο που είναι το να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Μία δυνατή επιλογή που μπορεί να βγει και μακροπρόθεσμα. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι μπορείς και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να κάνεις μεταγραφές.

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΑΡΝΟΛΝΤ (ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

Η επιλογή είναι ξεκάθαρη και έχει τρεις λόγους. Ο πρώτος της είναι ότι η Λίβερπουλ αναμένεται να κρατήσει σε αρκετές αναμετρήσεις το "μηδέν" και ο δεύτερος ότι λογικά θα παει μακριά στην διοργάνωση.

Liverpool's Trent Alexander-Arnold attempts a shot at goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold attempts a shot at goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana) AP PHOTO/FELIPE DANA

Αυτό σημαίνει πως για αρκετο καιρο θα κρατήσουμε τον Άρνολντ στην ενδεκάδα μας και θα μας προσφέρει πόντους τόσο από το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν θα τρώει γκολ, όσο και απο τις ασίστ που αναμένεται να δώσει από το εξαιρετικο δεξί του πόδι. Η περίπτωση του μοιάζει win - win.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ (ΤΟΤΕΝΑΜ)

Αυτό το καλοκαίρι ήταν σίγουρα περίεργο για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ήταν με το ένα πόδι έξω από την Τότεναμ, πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, καμία όμως δεν τον απέκτησε. Με τις συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο να μην έχουν ολοκληρωθεί ο Δανός μέσος είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στο ροτέισον του Ποκετίνο.

Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Έρικσεν έχει να αποδείξει πολλά αφού στα 27 του περιμένει είτε ένα μεγάλο συμβόλαιο από την Τότεναμ είτε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Σε αυτο ποντάρουμε και εμείς περιμένοντας από εκείνων γκολ και ασίστ.

ΕΝΤΕΝ ΑΖΑΡ (ΡΕΑΛ)

Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της Ρεάλ πιστεύουν ότι ο Εντέν Αζάρ θα είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας που προσπαθεί να φτιάξει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Βέλγος "βιρτουόζος" της μπάλας με την επιστροφή του στα γήπεδα θα προσπαθήσει να τραβήξει τους Μαδριλένους ξανά προς το δρόμο των επιτυχιων.

Real Madrid forward Eden Hazard in action during the second half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Real Madrid forward Eden Hazard in action during the second half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Αποστολή που δεν είναι εύκολη για τον Αζάρ, ο οποίος όμως έχει αποδείξει πως του αρέσουν τα δύσκολα. Το παιχνίδι των Μαδριλένων θα περνά από τα πόδια του και τόσο με τις ασίστ όσο και με τα γκολ αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο για την πορεία τους.

ΤΙΜΟ ΒΕΡΝΕΡ (ΛΕΙΨΙΑ)

Με δεδομένο ότι δεν επιλέξαμε κάποιον εκ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι για την κορυφή της επίθεση σκεφτήκαμε να πάμε με την έκπληξη. Μια επιλογή με ρίσκο είναι αυτή του Τίμο Βέρνερ με τον 23χρονο Γερμανό επιθετικό να έχει την ευκαιρία να λάμψει.

Leipzig's Timo Werner celebrates after he scored his second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and RB Leipzig in Moenchengladbach, Germany, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Leipzig's Timo Werner celebrates after he scored his second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and RB Leipzig in Moenchengladbach, Germany, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Πέρσι έχασε πολλά ματς λόγω τραυματισμών, όμως φέτος έχει μπει καυτος στη σεζόν και δείχνει έτοιμος να ηγηθεί της επίθεσης της Λειψίας. Εάν η γερμανική ομαδα περάσει τον ανοικτο όμιλο με τις Λιόν, Ζενίτ και Μπενφίκα είναι δεδομένο πως ο Βέρνερ θα έχει βάλει το ποδαράκι του και θα μας εχει χαρίσει πολλούς βαθμούς.

Εσύ ετοίμασες την ομάδα σου; Πάτα εδώ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ