CHAMPIONS LEAGUE

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν ωραίοι και κέρδισαν με 1-0 την Μπάγερν

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν ωραίοι και κέρδισαν με 1-0 την Μπάγερν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι "νέοι" του Ολυμπιακού νίκησαν με 1-0 τους αντίστοιχους της Μπάγερν Μονάχου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάλιακα 82ο λεπτό. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι Γερμανοί (VIDEOS).

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Youth League η ομάδα "νέων" του Ολυμπιακού, κερδίζοντας με 1-0 εκείνη της Μπάγερν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πήραν το τρίποντο, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος η Μπάγερν θα μπορούσε να μείνει με παίκτη λιγότερο, καθώς υπήρξε τράβηγμα φανέλας και αντικανονική επαφή με παίκτη του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός (Βούζας): Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (Λάμπρου 76'), Ανδρούτσος (Μακροστέργιος 86'), Λάτσι, Κουγιός (Κιρτζιαλίδης 56').

Μπάγερν (Σέιντζ): Χούντερμαρκτ, Ίσεργουντ, Ντικ, Σιαβά, Γκούνζελ, Φαμπ, Λέιβ (Στρέιν 46'), Γκαουντίνο, Μπένκο (Μιτσέλι 65'), Μαρτίνοβιτς (Στίτζλ 46'), Πάντοβιτς.

Κάρτες: Πλέγας (33' κίτρινη), Φαμπ (34' κίτρινη), Πάντοβιτς (42' κίτρινη), Ντικ (69' κίτρινη), Σιαβά (81' κίτρινη), Ίσεργουντ (82' κίτρινη), Πάντοβιτς (κόκκινη - 2η κίτρινη 90').

Σκόρερ: Σάλιακας (82' πέναλτι).

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου 1-0

Το παιχνίδι

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με τους παίκτες του Βούζα, ωστόσο, να έχουν αρκετές μικρές στιγμές μπροστά από τα δοκάρια του Χούντερμαρκτ. Η καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 45ο λεπτό όταν ο Μεγαρίτης έκανε ένα σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα και να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν ωραίοι και κέρδισαν με 1-0 την Μπάγερν
INTIME SPORTS

Όλα τα λεφτά ήταν το δεύτερο μέρος. Τόσο η Μπάγερν όσο και ο Ολυμπιακός έχασαν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με τους ερυθρόλευκους, ωστόσο, να πατάνε καλύτερα.

Τελικά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 82ο λεπτό από την άσπρη βούλα, όταν ο Ίσεργουντ ανέτρεψε τον Ανδρούτσο στην περιοχή και ο διαιτητής σωστά έδωσε την παράβαση.

Ο Σάλιακας από τα 11 βήματα δεν αστόχησε και οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα θα μπορούσαν να έκαναν το 2-0, όμως ο Χούντερμαρκτ είπε εντυπωσιακά "όχι" σε κεφαλιά του Λάμπρου που είχε περάσει ως αλλαγή.

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν ωραίοι και κέρδισαν με 1-0 την Μπάγερν
INTIME SPORTS

Το ματς ολοκληρώθηκε με την Μπάγερν να μένει με δέκα παίκτες, καθώς ο Πάντοβιτς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το γκολ του Ολυμπιακού

Η φάση με το τράβηγμα της φανέλας

Οι πανηγυρισμοί στο τέλος

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ