CHAMPIONS LEAGUE

Οι επίμαχες φάσεις στο Ρεάλ - Μπάγερν

Οι επίμαχες φάσεις στο Ρεάλ - Μπάγερν

Οι άνθρωποι της Μπάγερν "φωνάζουν" για 4 κομβικές φάσεις που θεωρούν ότι έκριναν το ζευγάρι των προημιτελικών με τη Ρεάλ στο Champions League και στις οποίες αδικήθηκαν (video+photo).

Κάκιστη ήταν η διαιτησία του Βίκτορ Κάσαϊ και των βοηθών του στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπάγερν. Τα λάθη ήταν πολλά, αμφότερες οι ομάδες αδικήθηκαν, ωστόσο τα πιο κομβικά διαιτητικά σφάλματα αφορούν τους Βαυαρούς, που αποκλείστηκαν μετά από την ήττα 4-2 στην παράταση.

Το πρώτο σοβαρό σφάλμα σημειώθηκε στο 55ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Καζεμίρο ανέτρεψε τον Άριεν Ρόμπεν στην περιοχή ενώ ήταν ήδη "κιτρινισμένος", αλλά ο Κάσαϊ καταλόγισε το πέναλτι, χωρίς να δώσει δεύτερη κίτρινη στον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, όπως και εν συνεχεία παρά το πολύ δυναμικό παιχνίδι του.

Στο 84ο λεπτό, ο Αρτούρο Βιδάλ έκανε τάκλιν στο κέντρο στον Μάρκο Ασένσιο, του έκλεψε την μπάλα, ωστόσο ο διαιτητής θεώρησε ότι πήρε τα πόδια του αντιπάλου του (το πόδι του Βιδάλ σηκώθηκε αντανακλαστικά μετά από την προβολή) και απέβαλε τον Χιλιανό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, η κουρασμένη Μπάγερν με παίκτη λιγότερο άφησε χώρους και τα μαρκαρίσματα στη σέντρα του Σέρχιο Ράμος στο 105' βρήκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο αμαρκάριστο μεν, αρκετά εκτεθειμένο δε.

Οι επίμαχες φάσεις στο Ρεάλ - Μπάγερν

Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δέχθηκε ασίστ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μαρσέλο, ωστόσο ήταν λίγο πιο μπροστά από τον Βραζιλιάνο, μία φάση που πάλι δεν είδαν οι βοηθοί του Κάσαϊ.

Οι επίμαχες φάσεις στο Ρεάλ - Μπάγερν
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ