CHAMPIONS LEAGUE

Οι δυο πιο επικίνδυνοι παίκτες της Τσέλσι για τον Βαλβέρδε

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ EUROKINISSI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εστίασε σε δύο συγκεκριμένους παίκτες της Τσέλσι σχολιάζοντας την κλήρωση που φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στους "16" του Champions League.

Ήταν εξ' αρχής (πριν από την κλήρωση) με βάση το νόμο των πιθανοτήτων το ζευγάρι που συγκέντρωνε το μεγαλύτερο ποσοστό για να εξαχθεί από την κληρωτίδα. Τη Δευτέρα (11/12) τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν κι έτσι Μπαρτσελόνα και Τσέλσι διασταυρώνονται στην επόμενη φάση ("16") του Champions League.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, στάθηκε σε δύο παίκτες των "μπλε", οι οποίοι κατά την εκτίμησή του μπορούν να αποβούν καθοριστικοί για την "υπόθεση - πρόκριση".

"Η Τσέλσι είναι η πρωταθλήτρια της Premier League, η κάτοχος του αγγλικού πρωταθλήματος. Θα είναι πάρα πολύ ωραίο ματς και θα έχουμε ιδιαίτερο κίνητρο. Είναι δυνατή ομάδα κι εκμεταλλεύεται καλά τις ευκαιρίες. Με τον Μοράτα έχουν κερδίσει σε ταχύτητα και μπορεί να είναι πολύ αποφασιστικός για την πρόκριση. Όπως και ο Αζάρ. Εξάλλου, υπήρχαν αρκετές πιθανότητες να παίξουμε μαζί", υποστήριξε ο "Txingurri".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ