CHAMPIONS LEAGUE

Οι 4.000 φίλοι της Ατλέτικο τραγουδούν στο "Bernabeu" λίγη ώρα μετά το 3-0

Οι 4.000 φίλοι της Ατλέτικο τραγουδούν στο "Bernabeu" λίγη ώρα μετά το 3-0

Τι κι αν η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε μόλις ηττηθεί με 3-0 από τη μεγάλη αντίπαλό της, στο πιο καθοριστικό ματς της σεζόν; 4.000 φίλοι των "ροχιμπλάνκος" έμειναν στο "Santiago Bernabeu", τραγουδώντας παθιασμένα για χάρη της ομάδας τους. (VIDEO)

Η αλήθεια είναι πως η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ξεπεράσει τον εαυτό της τόσες φορές τα τελευταία χρόνια, που είναι δύσκολο να της προσάψεις ευθύνες για το οτιδήποτε. Ακόμη και για μια βαριά ήττα στο πιο καθοριστικό ματς της σεζόν, απέναντι στη μεγάλη αντίζηλο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το σκηνικό που στήθηκε στο "Santiago Bernabeu" λίγο μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο το βράδυ της Τρίτης (02/05), μπορεί να χαρακτηριστεί από υπέροχο έως συγκλονιστικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τους περίπου 4.000 φίλους των "ροχιμπλάνκος" να τραγουδούν παθιασμένα για την ομάδα τους, πάρα το γεγονός μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών και είχε ηττηθεί με 3-0 από τους "μερένγκες".

Αν μη τι άλλο, σπάνιες και ξεχωριστές στιγμές.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ