CHAMPIONS LEAGUE

Οδομαχίες μεταξύ οπαδών πριν από το Παρί - Γαλατασαράι

Οδομαχίες μεταξύ οπαδών πριν από το Παρί - Γαλατασαράι

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πόλη του Παρισιού πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γαλατασαράι για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. (VIDEO)

Λίγο πριν από τη σέντρα στο Παρίσι για το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γαλατασαράι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League η πόλη του Παρισιού μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς συγκρούστηκαν οπαδοί των δυο ομάδων.

Οι οδομαχίες ήταν έντονες, έλαβαν χώρα κοντά στο "Παρκ ντε Πρενς" στην έδρα δηλαδή που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Τα μέτρα ήταν δρακόντεια στην πόλη, αφού στη γαλλική πρωτεύουσα βρίσκονται κάτι παραπάνω από 1500 Τούρκοι οπαδοί. Για τους λόγους αυτούς η Παρί είχε ζητήσει πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν οι συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων. Παρ' όλα αυτά δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα περίπου 100 φίλαθλοι της Γαλατά βρέθηκαν στο Σεντ Κλουντ περίπου στις 18:00 (τοπική ώρα) και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους οπαδούς της Παρί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων, καθώς αντίστοιχα σκηνικά σημειώθηκαν το 2001, που 56 άτομα τραυματίστηκαν και 17 διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ