CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μέρτενς γιόρτασε το ρεκόρ του με τρομερό φωτομοντάζ

Napoli's Dries Mertens, left, scores during the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (Cafaro/LaPresse Via AP)
Napoli's Dries Mertens, left, scores during the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (Cafaro/LaPresse Via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Ντρις Μέρτενς έπιασε τον Μάρεκ Χάμσικ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Νάπολι και θέλησε να το γιορτάσει με μία ξεχωριστή παρτενοπέα ανάρτηση στα social media.

Η Νάπολι δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε στο πρώτο ημίχρονο και το φινάλε του ματς στο Σαν Πάολο την βρήκε να μένει στο 1-1 με την Μπαρτσελόνα και να πηγαίνει με ντεσαβαντάζ στη ρεβάνς του Καμπ Νόου, παρόλα αυτά ο Ντρις Μέρτενς δεν θα μπορούσε να μην αισθάνεται υπερήφανος στο συγκεκριμένο ματς.

Και αυτό γιατί με το γκολ που σημείωσε κόντρα στους μπλαουγκράνα έφτασε τα 121 με τη φανέλα της Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις και ισοφάρισε το ρεκόρ του Μάρεκ Χάμσικ, που σταμάτησε και αυτός στον ίδιο αριθμό τερμάτων πριν φύγει από τον ιταλικό Νότο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

"Γεια σου Μάρεκ", ήταν το μήνυμα του Βέλγου επιθετικού στους λογαριασμούς του στα social media απευθυνόμενος στον Σλοβάκο, που το συνόδευσε μάλιστα με μία εντυπωσιακή κολάζ φωτογραφία με εκείνον μαζί με τον πρώην αρχηγό των παρτενοπέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ