CHAMPIONS LEAGUE

Ο Βέρνερ δεν θέλει να παίξει με τη Λειψία στο Final-8 του Champions League

Leipzig's Timo Werner celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Saturday, Dec.7, 2019. (Jan Woitas/dpa via AP)
Leipzig's Timo Werner celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Saturday, Dec.7, 2019. (Jan Woitas/dpa via AP) JAN WOITAS/DPA VIA AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "BILD Sport", ο Τίμο Βέρνερ έχει σκοπό να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Λειψία στο γερμανικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την ομάδα, το οποίο σημαίνει πως δεν θα δώσει το παρών στο Final-8 του Champions League.

Η μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Γερμανού επιθετικού στους Λονδρέζους. Η αγγλική ομάδα αναμένεται να καταβάλλει 53.000.000 ευρώ στη Λειψία για την απόκτηση του 24χρονου στράικερ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025, το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 10.000.000 ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " ΒΙLD Sport", ο Βέρνερ δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Final-8 του Champions League με τη Λειψία, αφού έχει αποφασίσει να μετακομίσει άμεσα στο Λονδίνο και να τεθεί στη διάθεση του Φρανκ Λάμπαρντ ενόψει της νέας σεζόν. Ουσιαστικά, ο διεθνής Γερμανός έχει σκοπό να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Λειψία στο γερμανικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια να αποτελέσει παρελθόν.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η επιθυμία του Βέρνερ να μην γίνει πραγματικότητα, αφού η UEFA θέλει όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην τελική φάση που θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, στη Λισαβόνα να έχουν τα φετινά ρόστερ τους. Αυτό σημαίνει πως ο Βέρνερ για να αποχωρήσει από τη Λειψία θα πρέπει να κινηθεί νομικά εναντίον της ομάδας του, αφού είναι δεδομένο πως οι διοικούντες το σύλλογο δεν θέλουν να χάσουν τον καλύτερο επιθετικό τους. Ειδικά πριν από την πρόκληση του Final-8 του Champions League.

Photo Credits: Jan Woitas/dpa via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ