CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ταλιαβέντο στο Ντίναμο Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός

Ο Ταλιαβέντο στο Ντίναμο Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός

Ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο ορίστηκε να διαιτητεύσει τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην τοπική Ντίναμο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ένας διαιτητής με εμπειρία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, o Πάολο Ταλιαβέντο, θα διευθύνει την ερχόμενη Τρίτη (20/10) τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού στο Champions League με αντίπαλο τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα έχει τον Ιταλό διαιτητή σε αγώνα του, ωστόσο ο Ταλιαβέντο έχει βρεθεί αρκετές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων. Πιο πρόσφατο ματς που πήρε μέρος ήταν το Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ (1-1) για τα πλέι οφ του Europa League ενώ πριν από πέντε χρόνια, πάλι στην ίδια φάση, ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης στο Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ(1-1).

Την περασμένη σεζόν σφύριξε τον Αστέρα Τρίπολης στο νικηφόρο παιχνίδι του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-0), το 2009 ήταν στο ΟΑΚΑ στο ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στη Γαλατάσαραϊ για τους ομίλους του Europa League (1-3) ενώ το 2007 είχε σφυρίξει το Ζάλτσμπουργκ-ΑΕΚ (1-0).

Σημειώνεται πως όταν το καλοκαίρι του 2006 ξέσπασε το τεράστιο σκάνδαλο calciopoli στην Ιταλία, το όνομα του Ταλιαβέντο είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες αλλά οι αρχικές κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ