CHAMPIONS LEAGUE

Ο Sport24 Radio στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League

Ο Sport24 Radio στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League

Ο Sport24 Radio 103,3 θα μεταφέρει και θα περιγράψει από την ισπανική πρωτεύουσα όσα θα συμβούν στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Στη Μαδρίτη, την πρώτη νύχτα του καλοκαιριού, ολοκληρώνεται η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν με τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Ο Sport24 Radio, σε μια ακόμη μεγάλη αποστολή, παίζει δυνατά στους ρυθμούς του αγγλικού «εμφυλίου», μεταφέροντας το κλίμα, την ατμόσφαιρα και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τον κορυφαίο αγώνα της χρονιάς.

Ακούστε από τους 103,3 όσα θα μεταφέρουν και θα περιγράψουν από την ισπανική πρωτεύουσα και το στάδιο «Μετροπολιτάνο» ο διευθυντής του σταθμού Παντελής Διαμαντόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Βασίλη Τεμπέλη και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, που ξεκινάει στις 22:00, ολόκληρο το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στη μεγάλη αναμέτρηση. Οι προηγούμενοι ευρωπαϊκοί τελικοί των δύο μονομάχων με ηχητικά ντοκουμέντα, η στοιχηματική προσέγγιση και η ανάλυση του ματς από εκλεκτούς καλεσμένους, πάντα με τη συμμετοχή των ακροατών. Και φυσικά όλο το τρίτο ημίχρονο με την απονομή και τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.

Ο Sport24 Radio είναι πάντα παρών και παίζει δυνατά σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ