CHAMPIONS LEAGUE

Ο Σμόλινγκ απολογήθηκε στον Μέσι

Barcelona's Lionel Messi receives medical assistance during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Barcelona's Lionel Messi receives medical assistance during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Κρις Σμόλινγκ μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα μίλησε με τον Μέσι για να του εξηγήσει πως το χτύπημα του δεν ήταν εσκεμμένο. (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα άρχισε με ιδανικό τρόπο τον πρώτο προημιτελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουάιτεντ καθώς βρήκε δίχτυα στο 12ο λεπτό, με την κεφαλιά του Σουάρες από το ύψος της μικρής περιοχής να βρίσκει στο πόδι του Σο και να καταλήγει στα δίχτυα ξεγελώντας τον Ντε Χέα.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου πάντως η καρδιά του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και των φίλων της "Μπάρτσα" έφυγε προσωρινά από τη θέση της, όταν είδαν τον Λιονέλ Μέσι να πέφτει στο έδαφος μετά από άγαρμπη σύγκρουση με τον Κρις Σμόλινγκ και να ματώνει στη μύτη και στο φρύδι.

Το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο για να κλείσει η πληγή με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, με τον τραυματισμό να είναι ωστόσο επιπόλαιος και τον "Pulga" να επιστρέφει στη δράση μετά από ένα λεπτό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σμόλινγκ θέλησε να εξηγήσει στον Μέσι πως το χτύπημα του δεν ήταν εσκεμμένο. Έτσι και έγινε με τους δύο παίκτες να τα λένε στα αποδυτήρια. "Μιλήσαμε μετά. Είχαμε μία σύντομη συνομιλία και δώσαμε τα χέρια. Ξέρει ότι έγινε κατά τύχη. Δεν είχα συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή ότι τον χτύπησα τόσο" δήλωσε στο BBC ο Σμόλινγκ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ