CHAMPIONS LEAGUE

Ο Σιμεόνε ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του

Ο Σιμεόνε ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του

Με δήλωσή του ο Ντιέγκο Σιμεόνε ζήτησε συγγνώμη από τους φίλου της Γιουβέντους για τη χειρονομία που έκανε στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Γιουβέντους στο "Wanda Metropolitano" στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League όμως το εντυπωσιακό είναι πως ακόμα και από το ίδιο το σκορ, αυτό που ίσως συζητιέται περισσότερο είναι ο ακραίος πανηγυρισμός του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το πρώτο γκολ των "ροχιμπλάνκος".

Ο Αργεντινός τεχνικός, που είναι γνωστός για τον παρορμητισμό του εντός γηπέδου, έπιασε και έδειξε τα γεννητικά του όργανα, με τον πανηγυρισμό αυτό να τον έχει επαναλάβει στο παρελθόν και ως παίκτης και τον ίδιο να τον "στηρίζει" 100%.

Ο Σιμεόνε ρωτήθηκε για την άσεμνη χειρονομία του για μία ακόμα φορά και ο κόουτς της Ατλέτικο φαίνεται πως θέλει να δώσει τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση. "Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο που προσβλήθηκε από τη χειρονομία και από τη Γιουβέντους. Ήταν ένας κακός τρόπος για να δείξω πως αισθανόμουν για τους ποδοσφαιριστές μου. Με αυτό θέλω να κλείσω το θέμα", ανέφερε ο Αργεντινός προπονητής.

Μένει να δούμε αν οι φίλοι της Γιουβέντους θα δεχτούν την απολογία του στη ρεβάνς των δύο ομάδων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ