ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σεμέδο "έκλεψε" τη δόξα του "τεράστιου" Βλαχοδήμου

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε ζωντανή της Μπενφίκα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ανοίγοντας το δρόμο στους "αετούς" για τη νίκη στο ΟΑΚΑ σ' ένα σημείο που όλα έμοιαζαν υπέρ της Ένωσης. Τον πρώην κίπερ του Παναθηναϊκού αποθέωσε ο πορτογαλικός Τύπος.

Φυσικό κι επόμενο είναι ο Νέλσον Σεμέδο να μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα των πορτογαλικών Μέσων, αυτός ήταν που με δικό του γκολ χάρισε στην Μπενφίκα ένα σπουδαίο "τρίποντο" στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια, για να μπει το τέρμα της νίκης χρειάστηκε πρώτα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος να κάνει μία σούπερ επέμβαση στο τετ-α-τετ του Κλωναρίδη. Εάν έμενε το 2-2, δεν αποκλείεται την επομένη αντί για τον Σεμέδο, στα πρωτοσέλιδα να βρισκόταν ο Έλληνας πορτιέρε και να αποθεώνονταν σαν ήρωας.

Η "A' Bola", πάντως, φρόντισε να κρατήσει ψηλά τ' όνομα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, μ' ένα μεγάλο "χτύπημα" που χαρακτήριζε τον "Όντι" ως εξής: " Τεράστιος Βλαχοδήμος "

Ο Σεμέδο "έκλεψε" τη δόξα του "τεράστιου" Βλαχοδήμου

Πέραν, όμως, από την εφημερίδα και άλλα Μέσα αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στον Βλαχοδήμο, δίνοντας του μεγάλη βαθμολογία στις κριτικές τους.

Η "Record" για παράδειγμα έγραψε πως η Μπενφίκα " ...είχε τερματοφύλακα εκεί που τον χρειάστηκε, αναφερόμενη στην τελευταία φάση με τον Κλωναρίδη. Ο Βλαχοδήμος 'γέμισε' την εστία της ομάδας του, απέκρουσε μέχρι και με μαντσέτα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ