CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ρονάλντο εξηγεί στον διαιτητή γιατί δεν υπήρχε οφσάιντ στο 1-0

Ο Ρονάλντο εξηγεί στον διαιτητή γιατί δεν υπήρχε οφσάιντ στο 1-0

Βίντεο από τη φυσούνα του "Santiago Bernabeu", δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εξηγεί στον διαιτητή γιατί θεωρεί ότι δεν υπήρχε οφσάιντ στο πρώτο από τα τρία γκολ που πέτυχε το βράδυ της Τρίτης (02/05).

Στο πρώτο από τα τρία γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Santiago Bernabeu" το βράδυ της Τρίτης (02/05), χαρίζοντας τη νίκη (3-0) στη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, θεωρήθηκε από πολλούς πως υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, όταν ο Πορτογάλος δεν βρήκε την μπάλα, αλλά βρέθηκε κοντά στη φάση και επηρέασε την αντίδραση των αμυντικών της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εντούτοις, η άποψη του 32χρονου επιθετικού είναι διαφορετική, αφού σε βίντεο που διέρρευσε από τη φυσούνα του γηπέδου κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ο άσος της Ρεάλ φαίνεται να εξηγεί στον διαιτητή του αγώνα, Μάρτιν Άτκινσον, το λόγο για τον οποίο (θεωρεί ότι) δεν υπήρχε οφσάιντ στην εν λόγω φάση.

"Ήταν οφσάιντ;", ρώτησε αρχικά ο Ρονάλντο τον Άτκινσον, για να λάβει την εξής απάντηση: "Στην αρχή ήσουν, αλλά μετά όχι".

"Δεν το είδατε; Δεν παρενέβην στο παιχνίδι", ήταν η άμεση απόκριση του Ρονάλντο στα λεγόμενα του Βρετανού ρέφερι.

Δείτε το βίντεο με τη χαρακτηριστική συνομιλία και το 1-0 του Ρονάλντο:



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ