CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ροναλντίνιο τρώει στη Γλυφάδα

ΕΠΑΕ: ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ
ΕΠΑΕ: ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ EUROKINISSI

Ο Ροναλντίνιο ταξίδεψε στην Ελλάδα για event που αφορά στον τελικό του Champions League και το Sport24.gr έχει φωτογραφίες του από το γεύμα με Αντώνη Ρέμο στη Γλυφάδα.

Αποτελεί ένας από τους κορυφαίους παίκτες της σύγχρονης εποχής και από τα πιο μεγάλα ταλέντα που δεν έκαναν ποτέ την καριέρα για την οποία προορίζονταν, ο Ροναλντίνιο, επισκέφθηκε για ακόμα μία φορά τη χώρα μας.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ταξίδεψε στην Ελλάδα ως καλεσμένος της Heineken, όπου θα πρωταγωνιστήσει στο " Heineken Champions Voyage". Το event θα φιλοξενήσει 500 τυχερούς από όλο τον κόσμο σε ένα κρουαζιερόπλοιο που θα σαλπάρει με προορισμό τη Μύκονο, στο οποίο θα παρακολουθήσουν εν πλω τον τελικό του Champions League, παρέα με καταναλωτές, δημοσιογράφους, αλλά και διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Μία από τις πρώτες στάσεις του 37χρονου στην Ελλάδα ήταν το "Μπαρμπουνάκι", όπου έφαγε μαζί με τον αδερφό του και ατζέντη Νούνο Ασίς, και τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο έχουν γίνει καλοί φίλοι.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής θα βρει τον Ροναλντίνιο στο "Fantasia" όπου εμφανίζεται ο διάσημος τραγουδιστής μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Το ταξίδι του για τη Μύκονο θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, ημέρα του τελικού, όπου θα παρακολουθήσει και θα σχολιάσει τον αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες από τον Ροναλντίνιο στη Γλυφάδα αποκλειστικά από το Sport24.gr

Ο Ροναλντίνιο τρώει στη Γλυφάδα
Ο Ροναλντίνιο τρώει στη Γλυφάδα

Photo credits: Eurokinissi

Welcome again Brother !!! Tonight the party is yours !!! #ronaldinho

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ