CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ριμπερί συνεχάρη τη Μονακό για τον αποκλεισμό του... Γκουαρδιόλα

Franck Ribery of Munich celebrates his  open goal with  with coach Pep Guardiola, right, during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in the Allianz Arena in Munich, Germany,Saturday, April 2, 2016. (Tobias Hase/dpa via AP)
Franck Ribery of Munich celebrates his open goal with with coach Pep Guardiola, right, during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in the Allianz Arena in Munich, Germany,Saturday, April 2, 2016. (Tobias Hase/dpa via AP) AP

Ο Φρανκ Ριμπερί μοίρασε συγχαρητήρια, μέσω twitter, στην Μονακό για την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.

Η Μονακό έκανε την έκπληξη και "πέταξε" εκτός συνέχειας του Champions League την Μάντσεστερ Σίτι. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν με 3-1 των "πολιτών" στο Πριγκιπάτο και σε συνδυασμό με την ήττα με 5-3 στον πρώτο αγώνα, πήραν την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την επιτυχία, ήταν κι ο Φρανκ Ριμπερί. Είναι γνωστό πως ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον τεχνικό της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, με συνέπεια η ήττα και κατ' επέκταση ο αποκλεισμός να του δώσει "πάτημα" προκειμένου να πικάρει τον πρώην προπονητή του.

"Μπράβο Μονακό! Συγχαρητήρια που καταφέρατε να προκριθείτε στα προημιτελικά του Champions League", ήταν το σχόλιο του Γάλλου μέσω twitter.

Δείτε το tweet:

Photo Credits: Tobias Hase/dpa via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ