CHAMPIONS LEAGUE

Ο προπονητής της Ζάλτσμπουργκ πώρωσε τους παίκτες στο Άνφιλντ

Ο προπονητής της Ζάλτσμπουργκ πώρωσε τους παίκτες στο Άνφιλντ

Ο Αμερικανός τεχνικός της Ζάλτσμπουργκ πώρωσε τους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λίβερπουλ. Δείτε το VIDEO με τη "φλογερή" του ομιλία στο Άνφιλντ, που "ξύπνησε" την ομάδα και έκανε -προσωρινά- το 3-3.

Την Τετάρτη (2/10) η Λίβερπουλ υποδέχτηκε τη Ζάλτσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι "Ρεντς" με γκολ των Μανέ (9'), Ρόμπερτον (25') και Σαλάχ (36') έκανε το 3-0 και όλα έδειχναν πως το υπόλοιπο της αναμέτρησης θα ήταν μια τυπική διαδικασία. Οι Αυστριακοί στο 39' κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Hwang Hee-Chan, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με αντεπίθεση να ισοφαρίσουν σε 3-3, με τέρματα των Μιναμίνο (56') και Χάλαντ (60'). Η Λίβερπουλ κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη με 4-3, με σκόρερ εκ νέου τον Σαλάχ (69'). Τι μεσολάβησε όμως και "ξύπνησαν" οι παίκτες της Ζάλτσμπουργκ, φέρνοντας το ματς στα ίσια, έστω προσωρινά;

Η πωρωτική ομιλία του προπονητή τους, Τζέσι Μαρς, στα αποδυτήρια. Η ομάδα της Αυστρίας ανέβασε το video με τα λόγια του Αμερικανού, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε με έντονο ύφος στους παίκτες πως "πρέπει να μας νιώσουν γαμ@@ο". Δείτε το video με την ομιλία του:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ