CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μπουφόν έχει σταματήσει μόνο μια φορά τον Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, reacts next to Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, reacts next to Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις τελευταίες του 10 τελικές προσπάθειες στο στόχο κόντρα στη Γιουβέντους έχει 9 γκολ, δηλαδή ο Μπουφόν τον έχει σταματήσει μόνο μία φορά!

Ο Μπουφόν είναι για πολλούς ο καλύτερος τερματοφύλακας του πλανήτη τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πηγαίνει και πολύ καλά.

Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό στον προημιτελικό του Champions League στο Τορίνο και αυτό ήταν το 8ο γκολ που πετυχαίνει κόντρα στη Γιουβέντους, ενώ το τρομερό του "ψαλίδι" στο δεύτερο ημίχρονο το 9ο, αλλά υπάρχει ένα στατιστικό που είναι εντυπωσιακό.

Ο Ρονάλντο λοιπόν έχει σκοράρει 9 φορές στις 10 τελευταίες τελικές στον στόχο που έχει απέναντι στον Μπουφόν! Δηλαδή, ο Ιταλός τον έχει σταματήσει μόνο μία φορά!

Τα δύο πιο γρήγορα γκολ κόντρα στον Τζίτζι

Βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα ο Ρονάλντο, καθώς έχει πετύχει 24 γκολ στους 14 τελευταίους αγώνες που έχει πάρει μέρος, ενώ έκανε και ρεκόρ στο Champions League, καθώς έχει ο πρώτος που σκοράρει σε 10 σερί ματς (16 γκολ)! Εννέα τα φετινά ματς και ένα πέρσι ο τελικός με τη Γιουβέντους (14+2 τα γκολ).

Σκοράρει για 3η σερί χρονιά στα προημιτελικά, στα οποία συνολικά έχει 22 γκολ, λιγότερα από όσα έχει όλη η Γιουβέντους (21), στην ιστορία της σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης! Επίσης, με τη Γιουβέντους τα πηγαίνει εξαιρετικά ο CR7, καθώς έχει 9 γκολ σε 6 ματς!

Το πρώτο γκολ στο ματς ήταν το 118ο στην διοργάνωση για τον Ρονάλντο και ήταν το πιο γρήγορο, ξεπερνώντας και πάλι γκολ του κόντρα στη Γιουβέντους και τον Μπουφόν (Οκτώβρη του 2013), το οποίο ήταν στο 4ο λεπτό.

Τα αποψινά γκολ του Ρονάλντο...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ