CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μπορμπαλάν σφυρίζει το Ολυμπιακός - Γιουβέντους

Referee Fernandez Borbalan, right, shows a yellow card to Atletico Madrid's Antoine Griezmann, center, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Referee Fernandez Borbalan, right, shows a yellow card to Atletico Madrid's Antoine Griezmann, center, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τον Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν όρισε η UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης" (5/12, 21:45), για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Έναν εξαιρετικά έμπειρο ρέφερι όρισε η UEFA στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης" (5/12, 21:45), για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν είναι αυτός που πήρε το χρίσμα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου και θα διευθύνει ένα παιχνίδι που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για την Γιουβέντους, καθώς οι Πειραιώτες έχουν μια σειρά από κίνητρα εκτός από αυτό που αφορά την κατάταξη στο Group D της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο 44χρονος Ισπανός διαιτητής είχε σφυρίξει ξανά στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη σεζόν 2011-2012, στην πρεμιέρα των ομίλων με αντίπαλο τη Σάλκε όπου οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1. Ο Μπορμπαλάν είχε διευθύνει και την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέσα, όπου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν θριαμβεύσει με σκορ 5-0, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League της σεζόν 2010-11.

Αναλυτικά το διαιτητικό επιτελείο στην αναμέτρηση του Φαλήρου:

Διαιτητής: David Fernández Borbalán (ESP)

Βοηθοί: Raúl Cabanero (ESP), Diego Barbero Sevilla (ESP)

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Javier Estrada (ESP), Juan Martinez Munuera (ESP)

Τέταρτος διαιτητής: Miguel Martínez (ESP)

Photo credits: (AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ