CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μητσοτάκης απάντησε στο τρολάρισμα του Τσίπρα

ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ) ομιλία του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ) ομιλία του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

O Αλέξης Τσίπρας σχολίασε μέσω twitter την πρόβλεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νικήτρια του Champions League για να πάρει λίγο αργότερα απάντηση από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Διάλογο μέσω twitter με αφορμή την ανατροπή της Μπαρτσελόνα και την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League είχαν οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Τετάρτης (9/3).

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε προβλέψει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα κατακτήσει φέτος το τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μητσοτάκης απάντησε στο τρολάρισμα του Τσίπρα

Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση των "μπλαουγκράνα" επί των Παριζιάνων, ο πρωθυπουργός τρόλαρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνοντάς του τον λόγο μέσω twitter. "Τελικά, η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές", ήταν το σχόλιό του για να έρθει λίγο αργότερα και η απάντηση.

"Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ...".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ