CHAMPIONS LEAGUE

O Mαρτίνς προειδοποιεί την Μπενφίκα για τον ΠΑΟΚ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην ιστοσελίδα "maisfutebol.pt" ενόψει του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα, υποστηρίζοντας πως ο Δικέφαλος παραμένει μία επικίνδυνη ομάδα, έχοντας προχωρήσει σε βελτιωτικές κινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπενφίκα την προσεχή Τρίτη (15/09, 21:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και θέλει να πάρει την πρόκριση για τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με αφορμή την ελληνοπορτογαλική "μονομαχία", ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην ιστοσελίδα " maisfutebol.iol.pt" για τον Δικέφαλο και υποστήριξε πως παραμένει μία επικίνδυνη ομάδα, έχοντας προχωρήσει σε βελτιωτικές κινήσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: "Είναι μια ομάδα που δουλεύει για τέσσερα ή πέντε χρόνια, διατηρεί τη ραχοκοκαλιά της. Πριν από δύο χρόνια ήταν πρωταθλητής χωρίς να ηττηθεί. Δεν έχω δει ακόμα τον ΠΑΟΚ φέτος, αλλά εξακολουθεί να έχει την ίδια ομάδα, έχοντας και κάποιες βελτιωτικές κινήσεις. Το παιχνίδι με την Μπενφίκα ελπίζω να είναι ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι".

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: "Πέρυσι ήμασταν πολύ δυνατοί και δεν δώσαμε σε κανέναν την ευκαιρία, αλλά τώρα προβλέπω έναν σκληρό αγώνα. Βλέπω μια πολύ δυνατή ΑΕΚ και δεν νομίζω ότι μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι υποψήφιοι για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα άγνωστος, αλλά έχει πάντα τη δυναμική του, λόγω της μεγάλης ιστορίας και της των οπαδών".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ