CHAMPIONS LEAGUE

"Ο Κριστιάνο υπολόγισε τα πάντα στην κίνηση"

"Ο Κριστιάνο υπολόγισε τα πάντα στην κίνηση"
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Γάλλος αναλυτής στίβου, Ρενό Λονζέβρ, χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως "μοντέλο ελαστικότητας" και υποστήριξε ότι προέβλεψε κάθε στάδιο της κίνησής του για να πετύχει το ασύλληπτο γκολ στο Τορίνο.

Το ασύλληπτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο και η εμβληματική εκτός έδρας επικράτηση της Ρεάλ επί της Γιουβέντους για τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Champions League είναι το πιο πολυσυζητημένο ποδοσφαιρικό θέμα στον πλανήτη.

Η κίνηση του Πορτογάλου ξεπερνά τα (στενά) ποδοσφαιρικά όρια κι αναζητά την επιστημονική συνδρομή. Ο Γάλλος αναλυτής στίβου, Ρενό Λονζέβρ, εξήγησε στο "20 Minutes" γιατί ο CR7 υπολόγισε κάθε στάδιο της κίνησής του για ν' αγγίξει την τελειότητα:

"Το τρελό είναι ότι η ισορροπία και ο τέλειος συγχρονισμός. Παρά το βηματισμό και την κίνηση, κατόρθωσε να κρατήσει τα μάτια του στην μπάλα. Αυτό του επέτρεψε να έχει τον έλεγχο.

Μιλά για μία υπεράνθρωπη προσπάθεια, η οποία είναι πολύ επίπονη για το σώμα. Κρατά τον τεχνικό έλεγχο και δεν αγχώνεται κατά την πτώση, αφού έχει χτυπήσει την μπάλα. Τα υπολόγισε όλα. Τη θέση, τα βήματα που έπρεπε να κάνει, τη δύναμη με την οποία σηκώθηκε από το έδαφος. Ο Ρονάλντο είναι μοντέλο ελαστικότητας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ