CHAMPIONS LEAGUE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε με γκολ και φιλί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε με γκολ και φιλί
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχτηκε έντονη κριτική διότι είχε πετύχει τα τελευταία 16 γκολ εντός έδρας, ενώ σε ματς ματς δεν έβρισκε δίχτυα, αλλά απάντησε με γκολάρα στη Ρώμη και με φιλί σε κοριτσάκι που έγινε ευτυχισμένο πριν το ματς

Στην συνέντευξη τύπου μία μέρα πριν το ματς με την Ρόμα για τους "16" του Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενοχλήθηκε αρκετά με μία ερώτηση.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε εξήγηση από τον Πορτογάλο για το γεγονός πως έχει να σκοράρει σε εκτός έδρας ματς από το Νοέμβρη και τα τελευταία του 16 γκολ είναι όλα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Το συνέχισε μάλιστα, λέγοντας πως όλα του γκολ φέτος είναι σε ματς που δεν είναι σημαντικά. Τα 11 που είχε στον όμιλο ήταν κόντρα σε Μάλμε και Σαχτάρ, κανένα δεν έβαλε στην Παρί Σεν-Ζερμέν, όπως δεν σκόραρε κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Σεβίλλη!

Η απάντηση του CR7 ήταν άμεση, καθώς στο "Ολίμπικο" ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό τέρμα, σε ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς.

Έφτασε λοιπόν τα 12 γκολ φέτος στην διοργάνωση και φυσικά είναι πρώτος σκόρερ, με δεύτερο τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν) με 7 και τρίτο τον Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ) με 6.

Με αυτό το τέρμα στην Ιταλία μετράει πλέον 89 στην καριέρα του στο Champions League, φυσικά είναι πρώτος σκόρερ, με τον Λιονέλ Μέσι να ακολουθεί με 80.

Επειδή έχουν μια διαφορά ηλικίας 3 ετών, ο Ρονάλντο ξέρει πως δύσκολα θα είναι από πάνω από τον Αργεντινό μετά το τέλος της καριέρας τους, όμως θέλει για αρχή να είναι αυτός που πρώτος θα φτάσει τα 100 γκολ. Βρίσκεται 11 μακριά και ο Μέσι 20.

Από τα 89 γκολ τα 40 τα έχει πετύχει σε νοκ-άουτ ματς, όπως το αποψινό. Εντυπωσιακή η επίδοση και φυσικά είναι πρώτος και σε αυτήν την λίστα.

Εκτός από την απάντηση για γκολ σε σημαντικό ματς και μάλιστα εκτός έδρας (το τελευταίο ήταν 29 Νοεμβρίου επί της Έιμπαρ), ο Ρονάλντο κέρδισε και τις εντυπώσεις για το γλυκό φιλί που έδωσε στο κοριτσάκι που τον συνόδευε στην είσοδο των ομάδων στο γήπεδο...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ