CHAMPIONS LEAGUE

Ο Κλοπ έξαλλος με τον Κόβατς μετά το Λίβερπουλ - Μπάγερν (VIDEO)

Ο Κλοπ έξαλλος με τον Κόβατς μετά το Λίβερπουλ - Μπάγερν (VIDEO)

Ο Νίκο Κόβατς δεν πήγε να χαιρετήσει τον Γιούργκεν Κλοπ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Λίβερπουλ - Μπάγερν και αυτό εξόργισε τον Γερμανό τεχνικό των "κόκκινων", ο οποίος δεν δίστασε να τα... χώσει στον Κροάτη. (VIDEO)

Η αναμέτρηση στο Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου για τους "16" του Champions League μόλις έχει ολοκληρωθεί (0-0). Ο Γιούργκεν Κλοπ στέκεται και περιμένει τον Νίκο Κόβατς για να τον χαιρετήσει. Ο Κροάτης, ωστόσο, σπεύδει να χαιρετήσει πρώτα τους παίκτες της ομάδας του, αφήνοντας τον Γερμανό στο... περίμενε.

Όταν οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά, ο Κλοπ δεν δίστασε να τα χώσει στον Κόβατς και να του μιλήσει σε έντονο ύφος. Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Λίβερπουλ δήλωσε: "Ήθελα να χαιρετήσω τον Νίκο αμέσως μετά το ματς. Αυτός πήγε και χαιρέτησε όλους τους παίκτες της Μπάγερν πρώτα. Όταν γύρισε, του είπα ότι τον περίμενα. Στεκόμουν σαν το... βόδι στο βουνό. Μου απολογήθηκε και αργότερα του είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα".

Ο Κλοπ έξαλλος με τον Κόβατς μετά το Λίβερπουλ - Μπάγερν (VIDEO)

Ο Κόβατς από την πλευρά του ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: "Είναι σύνηθες στην Αγγλία να χαιρετάς πρώτα τον άλλον προπονητή μετά τον αγώνα. Αλλά εγώ βρισκόμουν στον δικό μου πάγκο, όχι στον δικό του. Δεν το έκανα επίτηδες, του ζήτησα συγγνώμη".

Δείτε το video:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ