CHAMPIONS LEAGUE

Ο Κλάτενμπεργκ βγάζει "λάδι" τον Ρονάλντο και στη σέντρα τον διαιτητή!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα ματς των εθνικών Πολωνίας και Ελβετίας
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα ματς των εθνικών Πολωνίας και Ελβετίας AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS, FILE

Ο πρώην διαιτητής Premier League και FIFA, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τάχτηκε κατά της απόφασης του Μπριχ να αποβάλλει τον Ρονάλντο υποστηρίζοντας επίσης πως θα είναι σκάνδαλο αν τιμωρηθεί πάνω από 1 αγωνιστική!

Κοντεύουν να συμπληρωθούν 24 ώρες από το Βαλένθια-Γιουβέντους που έφερε την πρώτη αποβολή στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το θέμα αυτό συνεχίζει να είναι το Νο 1 στη διεθνή ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Αιτία φυσικά όχι μόνο η αποβολή αλλά η θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε από πλευράς Γιουβέντους, με τους "μπιακονέρι" να... βράζουν κατά της απόφασης του διαιτητή Μπριχ να δείξει κόκκινη κάρτα στον "CR7" για την αψιμαχία του με τον Μουρίγιο και να αναμένουν με αγωνία την ετυμηγορία για την τιμωρία του.

Σύμφωνα πάντως με τον Μάρκ Κλάτενεμπεργ, πρώην διαιτητή Premier League και FIFA και νυν αρχιδιαιτητή για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας, όχι μόνο ήταν υπερβολική η κόκκινη κάρτα αλλά θα έπρεπε ο διαιτητής να δώσει από μία κίτρινη τόσο στον Ρονάλντο όσο και στον Μουρίγιο!

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολύ άτυχος που αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του στο Champions League. Mε τη μπάλα στο αριστερό φτερό, ο επθετικός προσπάθησε να κάνει μία κούρσα προς το σημείο του πέναλτι και τον μπλόκαρε ο Χέισον Μουρίγιο.

Υπήρχε μία ελαφριά απώθηση από τον Ρονάλντο που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στο χορτάρι ο αμυντικός της Βαλένθια όμως αυτό δεν ήταν βίαιη συμπεριφορά.

Είδε το σκηνικό ο βοηθός γραμμής, που ήταν πίσω από την εστία και μάλλον πίστεψε πως ο Ρονάλντο χρησιμοποίησε τον αγκώνα του, κάτι όμως που δεν έγινε", τόνισε χαρακτηριστικά στην "Daily Mail" ο έμπειρος ρέφερι και συνέχισε:

"Ο Ρονάλντο ενοχλήθηκε ξεκάθαρα από το θέατρο του Μουρίγιο και έβαλε το χέρι του στο κεφάλι του αμυντικού. Η επαφή ήταν ελαφριά και δεν μπορώ να εξηγήσω πως ο βοηθός γραμμής με τέτοια απόσταση, το θεώρησε βίαιη συμπεριφορά.

Εάν ήμουν εγώ ο άρχοντας του αγώνα, θα έδινα τη μπάλα στην Βαλένθια για να εκτελέσει το βολέ και θα έδειχνα από μία κίτρινη κάρτα σε κάθε παίκτη.

Ο Ρονάλντο θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής αλλά οτιδήποτε παραπάνω θα είναι πολύ αυστηρή τιμωρία..."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ