CHAMPIONS LEAGUE

O Ιταλός Ντοβέρι στο ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας

Referee Daniele Doveri during a Serie A soccer match between Sampdoria and AC Milan, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Sunday, Feb. 23, 2014. (AP Photo / Carlo Baroncini)
Referee Daniele Doveri during a Serie A soccer match between Sampdoria and AC Milan, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Sunday, Feb. 23, 2014. (AP Photo / Carlo Baroncini) AP PHOTO / CARLO BARONCINI

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο Ντανιέλε Ντοβέρι θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό του Champions League που θα γίνει στην Τούμπα (25/08, 21:00).

Ο 42χρονος Ιταλός διαιτητής, Ντανιέλε Ντοβέρι θα είναι ο άρχων του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό του Champions League στην Τούμπα (25/08, 21:00).

Ο Ιταλός ρέφερι είναι διεθνής από το 2001, ωστόσο δεν έχει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Την περσινή σεζόν διηύθυνε δύο παιχνίδια προκριματικών Champions League και δύο για το Europa League.

Για τον ΠΑΟΚ φέρνει ωστόσο καλές αναμνήσεις, καθώς ο Ντοβέρι ήταν διαιτητής στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης τη σεζόν 2018/19, όπου ο “Δικέφαλος” επικράτησε 2-1 του αντιπάλου του.

Photo Credits: AP Photo / Carlo Baroncini

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ