CHAMPIONS LEAGUE

Ο Γιανγκ έστειλε τον Ντι Μαρία στα κάγκελα!

Paris Saint Germain's Angel Di Maria, left vies for the ball with Manchester United's Ander Herrera during the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12,2019.(AP Photo/Dave Thompson)
Paris Saint Germain's Angel Di Maria, left vies for the ball with Manchester United's Ander Herrera during the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12,2019.(AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Άσλεϊ Γιανγκ και Άνχελ Ντι Μαρία πρωταγωνίστησαν σε μία από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις του πρώτου μέρους στο "Ολντ Τράφορντ", με τον Άγγλο να "κατεδαφίζει" τον Αργεντινό (VIDEO).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν τα δίνουν όλα για τη νίκη στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των "16" του Champions League και ενδεικτική του πάθους με το οποίο παίζουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είναι μία φάση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Εκεί ο Άνχελ Ντι Μαρία έτρεξε να προλάβει τη μπάλα πριν φύγει αυτή πλάγιο άουτ και να την πετάξει μπροστά, όμως ο Γιανγκ δεν είχε διάθεση να τον αφήσει να ξεφύγει και του έκανε δυναμικό τζαρτζάρισμα που τον έστειλε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από τη φόρα μάλιστα που είχε ο Αργεντινός εξτρέμ έπεσε άγαρμπα στα κάγκελα και χτύπησε, με αποτέλεσμα να περάσουν περίπου δύο λεπτά μέχρι να σηκωθεί και να επιστρέψει στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως ο Γιανγκ πήγε προς το μέρος του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη, θέλοντας να του δείξει φυσικά ότι δεν είχε την παραμικρή διάθεση να τον χτυπήσει.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ