CHAMPIONS LEAGUE

Ο Davide Μassa σφυρίζει στο Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Referee Davide Massa shows a yellow card to Udinese's Allan, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Referee Davide Massa shows a yellow card to Udinese's Allan, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

O Davide Massa ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Τρίτης (25/7) στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι για την πρώτη αναμέτρηση με την Παρτίζαν στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου για το Champions League, ματς που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (25/7).

O Ιταλός διαιτητής Davide Massa ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στους "ερυθρόλευκους" και τους πρωταθλητές Σερβίας. Είναι 36 ετών, τραπεζικός υπάλληλος και χωρίς μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις καθώς το 2014 έγινε διεθνής. Δεν έχει σφυρίξει ελληνικό σύλλογο στο παρελθόν, παρά μόνο το παιχνίδι εθνικών ομάδων σε επίπεδο Ελπίδων ανάμεσα σε Σουηδία και Ελλάδα (3-0) τον Σεπτέμβρη του 2014.

Στην Serie A σφυρίζει από το 2011 και την προηγούμενη σεζόν μια διαιτησία του προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Στις 10 Μαρτίου ο Massa κλήθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μίλαν (2-1) και η απόφασή του να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της πρώτης στο 90+5' και ενώ είχαν συμπληρωθεί τα λεπτά των καθυστερήσεων, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τους "ροσονέρι".

Σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έκανε ντεμπούτο στις 17 Ιουλίου του 2014, στο παιχνίδι της Έλφσμποργκ με την Ίντερ Μπακού (0-1), βγάζοντας επτά φορές την κάρτα από τσεπάκι του. Δύο εβδομάδες αργότερα, στην αναμέτρηση Τρέντσιν - Χαλ (0-0), έδειξε πέντε κάρτες και καταλόγισε ένα πέναλτι.

Στις 21 Ιουλίου του 2015 σφύριξε στο Βάρνταρ - ΑΠΟΕΛ (1-1, προκριματικά Champions League) και έδειξε έξι φορές την κίτρινη κάρτα και λίγες μέρες αργότερα διηύθυνε την αναμέτρηση Βόλσφμπέργκερ - Ντόρτμουντ (0-1, Europa League).

Την περσινή σεζόν ορίστηκε στα ματς Ρόσενμποργκ - Νόρκεπινγκ (3-1, προκριματικά Champions League), Μακάμπι Τελ Αβίβ (0-0, όμιλοι Europa League, 6 κάρτες), Ζυρίχη - Βιγιαρεάλ (1-1, όμιλοι Europa League, 5 κάρτες) και Ομόνοια - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (3-2, προκριματικά Europa League, 7 κάρτες).

Φέτος πρόλαβε να σφυρίξει την αναμέτρηση Χόνβεντ - Χάποελ Μπερ Σεβά (2-3, προκριματικά Champions League, 5 κάρτες).

Βοηθοί του Davide Massa θα είναι οι συμπατριώτες του Filippo Meli και Gianluca Vuoto, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Gianpaolo Calvarese.

Photo credits: (AP Photo/Paolo Giovannini)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (22/7)
"Καλπάζουν" OΣΦΠ - ΠΑΟΚ για ΠΑΟ - ΑΕΚ
Ο Τζούκιτς για Λεονάρντο και Σουμά
Στην Ελλάδα ο Μίλιτς
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ