CHAMPIONS LEAGUE

Ο άπειρος Μιλό και ο έμπειρος Εστράδα σφυρίζουν ΑΕΚ, Ολυμπιακό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η UEFA έκανε γνωστούς τους δυο ρέφερι που θα σφυρίξουν την Τετάρτη τις αναμετρήσεις ΤΣΣΚΑ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Παρτίζαν στις ρεβάνς των δυο αγώνων στο πλαίσιο του Champions League.

Ένας άπειρος και ένας έμπειρος διαιτητής ορίστηκαν από την UEFA να διευθύνουν τις δυο αναμετρήσεις ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό με την Παρτίζαν που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (2/8).

Συγκεκριμένα τη ρεβάνς της ΑΕΚ θα την σφυρίξει ο άπειρος Μπενουά Μιλό από τη Γαλλία ενώ το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα διευθύνει ο έμπειρος Ισπανός Χαβιέρ Εστράντα ο οποίος στο παρελθόν έχει σφυρίξει και τρία ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Ο Γάλλος Μπενουά Μιλό στο ΤΣΣΚΑ-ΑΕΚ

Αρχικά ο άπειρος Γάλλος Μπενουά Μιλό ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της ΑΕΚ (02/08, 20:00). Ο 35χρονος διαιτητής (σ.σ. γεννημένος στις 10/01/1982) από την Γαλλία έχει σφυρίξει σε 21 παιχνίδια ξανά στο παρελθόν αλλά ποτέ κάποιο ελληνικό σύλλογο. Παρά μόνο ήταν ο άρχων της αναμέτρησης Ελλάδα-Αγγλία u19 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να χάνει 2-0.

ΤΣΣΚΑ - ΑΕΚ

Διαιτητής: Benoît Millot (FRA)

Βοηθοί διαιτητή: Julien Pacelli (FRA), Stephan Luzi (FRA)

Τέταρτος διαιτητής: Stephane Jochem (FRA)

Ο Ισπανός Εστράντα στο Ολυμπιακός-Παρτίζαν

Αντίθετα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ορίστηκε ο έμπειρος Ισπανός Χαβιέρ Εστράδα ο οποίος έχει γεννηθεί στις 27/01/1976 και σαφώς έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Συγκεκριμένα έχει σφυρίξει σε περισσότερα από 35 παιχνίδια ενώ είναι γνώριμος στις ελληνικές ομάδες και κυρίως στον ΠΑΟΚ καθώς έχει βρεθεί σε τρία ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις.
Χαρακτηριστικά ήταν διαιτητής στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Σάλκε, Άγιαξ-ΠΑΟΚ και Γκαμπάλα-ΠΑΟΚ ενώ έχει σφυρίξει και στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Ισλανδία που είχε γίνει το Μάρτιο του 2016.

Ολυμπιακός-Παρτίζαν

Διαιτητής: Javier Estrada (ESP)

Βοηθοί διαιτητή: Miguel Martínez (ESP), Francisco Martín (ESP)

Τέταρτος διαιτητής: Ignacio Iglesias Villanueva (ESP)

Διαιτητής: Javier Estrada (ESP)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ