CHAMPIONS LEAGUE

Ντολ: "Αφήστε μας να ονειρευτούμε κόντρα στον Άγιαξ"

Hannover coach Thomas Doll reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hannover 96 in Munich, Germany, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Hannover coach Thomas Doll reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hannover 96 in Munich, Germany, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, κάλεσε τους οπαδούς των γαλαζοκίτρινων να ονειρευτούν ότι μπορούν να πανηγυρίσουν την πρόκριση επί του Άγιαξ. Χωρίς τον Εφραίμ κόντρα στον Αίαντα στο ΓΣΠ (20/8, 22:00).

Το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Άγιαξ στο ΓΣΠ (20/8, 22:00) για την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση στο πλαίσιο των playoffs του Champions League και ο Γερμανός προπονητής της ομάδας της Λευκωσίας, Τόμας Ντολ, υποστήριξε ότι όλα μπορούν να γίνουν.

"Αφήστε μας να ονειρευτούμε", υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι δεν περίμενε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο ίδιος ήταν άνεργος και το ΑΠΟΕΛ είχε προπονητή τον Πάολο Τραμετσάνι.

"Δεν είμαστε το φαβορί. Ο Άγιαξ έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο και φέτος και πέρυσι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι σημαντικό ότι είχαμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Με την Καραμπάχ είχαμε περισσότερη πίεση. Θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες.

Πρέπει να αμυνθούμε καλά. Γνωρίζουμε τον Άγιαξ. Η ομαδική δουλειά είναι σημαντική. Αν ανοικτούμε θα έχουμε πρόβλημα. Όλοι θα απολαύσουν αυτό το ματς. Προετοιμαζόμαστε πάντα για την νίκη, ακόμα και στις προπονήσεις. Δεν είμαστε μακριά από τους στόχους μας. Θα δώσουμε τα πάντα. Πριν δύο βδομάδες ήμουν διακοπές και τώρα θα παίξω με τον Άγιαξ. Αφήστε μας να ονειρευτούμε και θα δούμε τι θα γίνει”, υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το:

Αν θα παίξει για την ισοπαλία ή τη νίκη: "Το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα είναι καλό. Μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι. Έχουμε παίκτες που θέλουν να δείξουν την αξία τους. Κάποιοι που έχουν φύγει από τις ομάδες τους πριν με όχι και τόσο καλύτερο τρόπο.

Πρέπει να σκοράρουμε και να έχουμε και τύχη. Φυσικά και έχω τα δικά μου όνειρα. Πέρσι δεν είχα καλή σεζόν. Είχα μια ευκαιρία να μιλήσω με τον Άαρον που ήταν στον Άγιαξ και μου μίλησε για την ομάδα. Η Κύπρος μπορεί να μην είναι στην κορυφή όμως είναι σημαντικό να βλέπω πόσο επαγγελματικά δουλεύουν εδώ. Οι παίκτες πήραν το πρωτάθλημα και την πρόκριση. Έχω αρκετούς φίλους στον Άγιαξ. Ξέρω τη φιλοσοφία του Άγιαξ και την τελευταία φορά έκαναν σπουδαία πράγματα”.

ΧΩΡΙΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ

Ο Γιώργος Εφραίμ δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση κι έτσι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Άμστερνταμ.

Η 18άδα του Τόμας Ντολ που προπονήθηκε αποτελείται από τους: Μπέλετς, Βάτερμαν, Αλωνεύτη, Ντε Βινσέντι, Πάβλοβιτς, Γιάκολις, Μάτιτς, Γκέντσογλου, Χαλένιους, Ιωάννου, Σόουζα, Μπέζιακ, Μιχάιλοβιτς, Μερκή, Λαφράνς, Ζοαζίνιο, Βιντιγκάλ, Τάμαρι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ