CHAMPIONS LEAGUE

Ντι Μαρία: "Δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω κόντρα στη Ρεάλ"

Ντι Μαρία: "Δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω κόντρα στη Ρεάλ"

Ο Άνχελ ντι Μαρία ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να πανηγυρίσει αν πετύχει γκολ απέναντι στη Ρεάλ και πως η Παρί Σεν-Ζερμέν μπορεί να κατακτήσει το Champions League.

Την Τετάρτη (21/10) η Παρί θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ντι Μαρία μίλησε στο γαλλικό "Canal+" για τους στόχους της ομάδας του αλλά και για το τι θα κάνει αν σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Όταν ο Ντι Μαρία έφυγε από τη Μαδρίτη για να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από εκεί στη Παρί Σεν-Ζερμαίν ισχυρίστηκε πως δεν τον εκτίμησαν στη "βασίλισσα". Τώρα όμως δηλώνει πως δεν πρόκειται να πανηγυρίσει αν σκοράρει απέναντι της" καθώς δεν έχει ξεχάσει τους θριάμβους που έζησε.

"Αν σκοράρω δεν πρόκειται να το πανηγυρίσω καθώς βαθιά στην καρδιά μου δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που έζησα με τη Ρεάλ Μαδρίτης", είπε στο "Canal+".

Όταν του έγινε ερώτηση σχετικά με τις δυνατότητες της Παρί τόνισε: "Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να κερδίσουμε το Champions League. Όταν έφτασα πρόσεξα τη μεγάλη ποιότητα των παικτών στην ομάδα. Με τους παίκτες που έχουμε μπορούμε να το κάνουμε".

Στον πρώτο όμιλο οι δυο ομάδες έχουν το απόλυτο των νικών καθώς κέρδισαν τη Μάλμε και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Έχουν συναντηθεί άλλες 4 φορές συνολικά με την Παρί να έχει 2 νίκες, μια η Ρεάλ και μια αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή. Στο Κύπελλο UEFA τη σεζόν 1992/93 στα προημιτελικά η Παρί ηττήθηκε 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και νίκησε εντός έδρας με 4-1. Τη σεζόν 1993/94 στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων οι "Παριζιάνοι" έφυγαν με το "διπλό" (0-1) από το Μπερναμπέου και ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Παρκ ντε Πρενς.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ