CHAMPIONS LEAGUE

Ντεσάμπ: "Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα με ποιότητα"

Ντεσάμπ: "Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα με ποιότητα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη της Μαρσέιγ επί του Ολυμπιακού.

Ανακουφισμένος ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ σκεφτόταν ότι το ματς θα μπορούσε να είχε άλλη κατάληξη αν ο Τζιμπούρ είχε βρει στόχο.

Ο σπουδαίος αμυντικός του παρελθόντος στάθηκε στην εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

" Είχαμε θέληση και όρεξη για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έκανε καλή αρχή για 10 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε ταχύτητα. Διαχειριστήκαμε καλά το ματς στην συνέχεια. Στο β΄' το ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα, ήρθε και η αποβολή για εμάς. Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα με θερμό κοινό και πολύ ποιότητα. Η νίκη είναι πάντα καλό αποτέλεσμα και ειδικά τώρα που ήρθε στο Champions League και σε μια δύσκολη έδρα. Ο δρόμος είναι μακρύς, όμως η νίκη θα μας δώσει ηρεμία και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια", υποστήριξε ο προπονητής της Μαρσέιγ.

Ο Ντεσάμπ αναφέρθηκε στα τελευταία λεπτά που οι Γάλλοι έμειναν με δέκα παίκτες: " Είναι αλήθεια πως ήμασταν απογοητευμένοι (σ.σ. ερχόμενοι στην Ελλάδα) και με άγχος, αλλά σήμερα δείξαμε αποφασιστικότητα και παίξαμε καλή άμυνα. Πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Τζιμπούρ είχε σκοράρει 5 λεπτά πριν το τέλος. Το τέλος ήταν δύσκολο. Θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε και χάσαμε κατοχές. Είδα τους παίκτες κουρασμένους και ο αντίπαλος πίεζε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που μείναμε με 10 παίκτες και χάσαμε κάποιες κατοχές μπροστά από την περιοχή μας".

Στο ποδόσφαιρο τελικά μετράει η νίκη και αυτό ενστερνίζεται και ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Μαρσέιγ: " Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε κι αυτό κρατάω. Εμείς κοιτάμε τα δικά μας ματς. Άλλες χρονιές χάσαμε στο πρώτο και προκριθήκαμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ποιοτική ομάδα και στο μέλλον αν συνεχίσει έτσι, θα βελτιωθεί και θα μπορεί να παίξει για καλά αποτελέσματα".

Τέλος, όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν η Μαρσέιγ έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα ήταν σαφής: " Δεν συμφωνώ πως έχουμε 2 πρόσωπα. Το Σάββατο δεν είδα τους παίκτες να μην έχουν θέληση. Ίσως κάποια διαστήματα να υπάρχουν διακυμάνσεις. Πάντα θέλουμε τη νίκη, όμως το Champions League είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν ανακάλυψα τώρα την ομάδα μου. Την ξέρω πολύ καλά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ