CHAMPIONS LEAGUE

Νοκ-άουτ Αγουέρο και Μαρκίζιο

Νοκ-άουτ Αγουέρο και Μαρκίζιο

Χωρίς το μεγάλο επιθετικό όπλο της, Σέρχιο Αγουέρο, θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους. Νοκ-άουτ για τους Τορινέζους ο Κλάουντιο Μαρκίζιο.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ξεκίνησε πολύ "ζεστός" τη φετινή σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι όμως στην πρεμιέρα του Champions League απέναντι στη φιναλίστ του περυσινού τελικού, Γιουβέντους, δεν θα δηλώσει "παρών".

Ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο και όπως έγινε γνωστό σήμερα (υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις) δεν προλαβαίνει να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού ραντεβού της ομάδας του τη φετινή σεζόν.

"Είναι κρίμα που δεν θα παίξω το Σάββατο εξαιτιάς ενός τάκλιν που δέχτηκα το Σάββατο. Τώρα επικεντρώνομαι στην επιστροφή μου το συντομότερο δυνατόν", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o "Κουν".

"Ο Αγουέρο δεν είναι έτοιμος για την Τρίτη εξαιτίας τραματισμού στο γόνατο. Ελπίζω να είναι εντάξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αλλά θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα των μαγνητικών εξετάσεων", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Χιλιανός επεσήμανε πως οι Νταβίντ Σίλβα και Ραχίμ Στέρλινγκ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν στη διάθεσή του ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και ο Κέβιν Ντε Μπράινε.

Χωρίς Μαρκίζιο στο Μάντσεστερ

Δεν είναι όμως μόνο η Σίτι που αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της πρεμιέρας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και η Γιουβέντους, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην υπολογίζει για το ματς του "Etihad Stadium" τον Κλάουντιο Μαρκίζιο. Ο Ιταλός διεθνής μέσος έπαιξε για πρώτη φορά βασικός τη φετινή σεζόν στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Κιέβο αλλά αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο και όπως έγινε γνωστό θα χρειαστεί να μείνει για έναν μήνα εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Mg Marsiglia (Francia) 01/08/2015 - amichevole / Olympique Marsiglia-Juventus / foto Matteo Gribaudi/Image Sport
nella foto: Claudio Marchisio
Mg Marsiglia (Francia) 01/08/2015 - amichevole / Olympique Marsiglia-Juventus / foto Matteo Gribaudi/Image Sport nella foto: Claudio Marchisio WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Αυτό σημαίνει πως πέρα από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι θα απουσιάσει και από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική του Champions League καθώς επίσης και από τα ματς με Τζένοα, Φροζινόνε, Νάπολι και Μπολόνια για τη Serie A.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ