CHAMPIONS LEAGUE

Νέβιλ σε Σόλσκιερ: "Πού θα ήθελες το άγαλμά σου;"

Νέβιλ σε Σόλσκιερ: "Πού θα ήθελες το άγαλμά σου;"

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μεταξύ άλλων τον ρώτησε πού θα ήθελε να στηθεί το άγαλμά του. Παράλληλα, τον ρώτησε και για το νέο του συμβόλαιο. (VIDEO)

Ανεπανάληπτη ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι Άγγλοι πήγαν στη γαλλική πρωτεύουσα με το εις βάρος τους 0-2 και κατάφεραν να το ανατρέψουν με 1-3 και να προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, ένα μαγικό ραβδάκι που έχει μεταμορφώσει τη Γιουνάιτεντ και την έχει φέρει ξανά ίσα με το τεράστιο μπόι της. Γιατί αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται πάντα στον αφρό.

Ο Γκάρι Νέβιλ μαζί με τον Σόλσκιερ έχουν ζήσει μαγικές στιγμές ως συμπαίκτες, με αποκορύφωμα το έπος του "Καμπ Νόου" το 1999 με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Champions League. Ξέρουν ο ένας τον άλλον σαν κάλπικη δεκάρα, αν και ακολουθούν άλλα μετερίζια. Ο ένας σχολιαστής και ο δεύτερος προπονητής στην αγαπημένη τους ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα στο "Παρκ ντε Πρενς", ο Νέβιλ μίλησε με τον Σόλσκιερ και του έκανε τρεις ερωτήσεις. Η πρώτη είχε να κάνει με το πού θα ήθελε να στηθεί το άγλμά του, η δεύτερη με το πόσα χρήματα θέλει να πάρει στο νέο του συμβόλαιο και η τρίτη αφορούσε το πόσα χρόνια συμβόλαιο θέλει να κάνει με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ!

Ο Σόλσκιερ από τη δική του μεριά θέλησε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα και να μην πει πολλά. Άλλωστε, είναι έτσι και αλλιώς χαμηλών τόνων. Ο ίδιος ανέφερε πως η διοίκηση θα αποφασίσει για το αν θα πορευτούν μαζί οι δυο πλευρές, ενώ τόνισε ακόμα πως κατέβηκε στα αποδυτήρια ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος τον βοηθάει σε αυτά τα πρώτα του βήματα στο υψηλότερο επίπεδο της προπονητικής.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ