CHAMPIONS LEAGUE

Νάπολι: Πέρασε τον Μαραντόνα ο Μέρτενς

Napoli's Dries Mertens celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Mertens/AP IMAGES AP Photo/Gregorio Borgia AP IMAGES AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Μέρτενς πέτυχε δυο γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Νάπολι με την Ζάλτσμπουργκ και έφτασε τα 116 γκολ με τη φανέλα του συλλόγου της Ιταλίας αφήνοντας πίσω του τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Στην δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στη Νάπολι αφήνοντας πίσω του τον Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε ο Μέρτενς με τα δυο τέρματα που πέτυχε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάλτσμπουργκ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Βέλγος είχε 114 γκολ με τη μπλε φανέλα. Με τα δυο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 116 και άφησε πίσω του τον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος είχε πετύχει 115 τέρματα με τη φανέλα της Νάπολι.

Ο Μέρτενς πλέον αφού σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση τέθηκε στο κυνήγι του Χάμσικ ο οποίος έχει 121 τέρματα με τη φανέλα της Νάπολι. Πέντε γκολ ακόμα δηλαδή θέλει ο Βέλγος με τον στόχο να φαντάζει εφικτός στη διάρκεια της σεζόν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ