CHAMPIONS LEAGUE

Νάπολι: Φόβοι για απουσία του Μανωλά από τη ρεβάνς με Μπαρτσελόνα

Napoli's Kostas Manolas, left,  celebrates with his teammate Giovanni di Lorenzo, after scoring against Bologna during their Italian Serie A soccer match at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Wednesday, July 15, 2020.  (Filippo Rubin/LaPresse via AP)
Napoli's Kostas Manolas, left, celebrates with his teammate Giovanni di Lorenzo, after scoring against Bologna during their Italian Serie A soccer match at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Wednesday, July 15, 2020. (Filippo Rubin/LaPresse via AP) FILIPPO RUBIN/LAPRESSE VIA AP

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Νάπολι με την Σασουόλο και τίθεται πλέον εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα-ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα για τους "16" του Champions League.

Πριν από δύο χρόνια ο Κώστας Μανωλάς είχε σκοράρει στο "Ολίμπικο" της Ρώμης ένα από τα σημαντικότερα γκολ -αν όχι το σημαντικότερο- γκολ στην καριέρα του καθως με κεφαλιά έκανε το 3-0 για την Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και οδηγούσε τους τζαλορόσι στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά το 1984.

Τώρα, δύο χρόνια μετα από εκείνο το αλησμόνητο τέρμα του, ο Έλληνας διεθνής στόπερ τίθεται εκ νέου αντιμέτωπος με τους μπλαουγκράνα του Λιονέλ Μέσι, αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα της Νάπολι και αντιμετωπίζοντας τους Καταλανούς στους "16" της διοργάνωσης, ωστόσο αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μην μπορέσει να δηλώσει παρών στη σπουδαία μάχη.

Αιτία ο τραυματισμός του το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Νάπολι με την Σασουόλο, με τον 29χρονο να είναι στο αρχικό σχήμα των παρτενοπέι αλλά να χτυπάει και να αναγκάζεται να αποχωρήσει στο 60' δίνοντας τη θέση του στον Μακσίμοβιτς.

"Ο Μανωλάς έχει ένα σοβαρό τραύμα στα πλευρά", αναφέρει η Νάπολι για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να εκτιμάει πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλος ο κίνδυνος για τους παρτενοπέι να τον στερηθούν από την κρίσιμη ρεβανς της 8ης Αυγούστου κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται πως η "Μπάρτσα" έχει πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά μετά το 1-1 στον πρώτο αγώνα στο "Σαν Πάολο", με την Νάπολι να έχει ωστόσο μία μεγάλη πρόκληση μπροστά της: να αποκλείσει τους Καταλανούς και να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τους "8" του θεσμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ