CHAMPIONS LEAGUE

Μπόατενγκ και Αλκάνταρα αποθεώνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Μπόατενγκ και Αλκάνταρα αποθεώνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Λίγο πριν το ταξίδι της Μπάγερν στην Ελλάδα οι Τζέρομ Μπόατενγκ και Τιάγκο Αλκάνταρα μίλησαν για το ματς με τον Ολυμπιακό και στάθηκαν στην καυτή ατμόσφαιρα που περιμένουν να συναντήσουν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η Μπάγερν Μονάχου μετράει 11 σερί νίκες σε πρεμιέρες του Champions League όμως το γεγονός αυτό δεν εφησυχάζει τους παίκτες της οι οποίοι αντιμετωπίζουν με τον μέγιστο σεβασμό τον Ολυμπιακό, που θα βρουν απέναντί τους το βράδυ της Τετάρτης στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Ο Τζέρομ Μπόατενγκ έχει παίξει μία φορά στη χώρα μας ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, στο 0-0 με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Φεβρουάριο του 2011 (Europa League), και με δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν έκανε ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων.

Μπόατενγκ και Αλκάνταρα αποθεώνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού

"Είναι 90 λεπτά με τέρμα το γκάζι. Οι οπαδοί τραγουδούν όλη την ώρα, για αυτούς είναι γιορτή το ματς της ομάδας τους. Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα θερμή. Στόχος μας είναι ένα καλό ξεκίνημα και μου αρέσουν παιχνίδια που η ατμόσφαιρα θα θυμίζει το λάκο των λεόντων σε σύγκριση με τα απλά παιχνίδια.

Τα ματς του Champions League είναι πάντα ξεχωριστά και πρέπει να τα απολαμβάνεις. Δεν έχω δει πολύ τον Ολυμπιακό αλλά γνωρίζω από την περασμένη σεζόν ότι έχουν μία καλή ομάδα.

Έχουν σπουδαίες μονάδες, είναι δυνατοί στις αντεπιθέσεις και παίζουν πολύ δυναμικά"", δήλωσε ο 27χρονος διεθνής Γερμανός στόπερ ενώ ο Τιάγκο Αλκάνταρα (που ο πατέρας του Μαζίνιο ήταν προπονητής του Άρη το 2009) δήλωσε στο σάιτ του βαυαρικού συλλόγου:

Μπόατενγκ και Αλκάνταρα αποθεώνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού

"Η ατμόσφαιρα εκεί θα είναι σπουδαία. Οι οπαδοί δίνουν τα πάντα για την ομάδα τους, όπως στη Νότια Αμερική. Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα είναι πολύ επιθετικοί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθούν.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε πως θέλουμε τη νίκη. Μία νίκη σε πρεμιέρα Champions League θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαστε Μπάγερν. Θέλουμε να ακούμε τον ύμνο του Champions League και μας αρέσουν τέτοια παιχνίδια".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ