CHAMPIONS LEAGUE

Μπλαν: "Πρέπει να ρισκάρουμε"

Μπλαν: "Πρέπει να ρισκάρουμε"

Ο Λοράν Μπλαν δήλωσε ότι η Παρί πρέπει να ρισκάρει στον αγώνα με την Τσέλσι. Διαβάστε δηλώσεις του Γάλλου προπονητή.

Αουτσάιντερ χαρακτήρισε την Παρί ο Λοράν Μπλαν στο αποψινό(11/3) ματς με την Τσέλσι για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει ισόπαλη 1-1. Ο Μπλαν δήλωσε ότι η Παρί πρέπει να ρισκάρει και να δημιουργήσει ευκαιρίες ώστε να φύγει νικήτρια από το Στάμφορντ Μπριτζ.

" Μία νίκη θα αλλάξει την άποψη του κόσμου στην Ευρώπη πιθανόν και του Τύπου για την Παρί. Αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η Τσέλσι έχει αβαντάζ και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που έκανε η Τσέλσι στο Παρίσι. Έχουμε περισσότερη εμπειρία από πέρσι αλλά όχι όση έχει η αντίπαλος μας. Χρειάζεται χρόνο για να γίνεις μία από τις πέντε-έξι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Υπήρχαν μερικά ενθαρρυντικά μηνύματα από το πρώτο ματς. Παίξαμε καλύτερα από την Τσέλσι. Έκαναν μία ευκαιρία και σκόραραν. Η Τσέλσι ξεκινάει με αβαντάζ και εμείς πρέπει να πάρουμε ρίσκα αλλά όχι πολλά. Πρέπει να σκοράρουμε και να παίξουμε έξυπνα.

Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα απ' ότι τα πήγε η Τσέλσι στο πρώτο ματς. Πρέπει να μείνουμε συμπαγής σαν ομάδα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ