CHAMPIONS LEAGUE

Μπλαν: "Πετύχαμε τον στόχο μας"

Μπλαν: "Πετύχαμε τον στόχο μας"

Η Παρί νίκησε 1-0 τον ΑΠΟΕΛ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε δηλώσεις του προπονητή της Παρί Λοράν Μπλαν.

"Πετύχαμε τον στόχο μας", δήλωσε ο Λοράν Μπλαν μετά τη νίκη της Παρί επί του ΑΠΟΕΛ με 1-0 και την πρόκριση της γαλλικής ομάδας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος πλέον, της γαλλικής ομάδας η πρώτη θέση στον όμιλο, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος προπονητής

" Πετύχαμε τον στόχο μας. Αξίζαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ. Εξαιτίας της αδεξιότητας και της ποιότητας του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ κερδίσαμε μόνο 1-0. Η ομάδα εξελίσσεται και είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σύγκριση με τις προηγούμενες εμφανίσεις μας και αυτό είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον.

Έχουμε φιλοδοξίες στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να κερδίσουμε τον Άγιαξ την επόμενη αγωνιστική για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Αυτός είναι ο νέος μας στόχος αν και ξέρουμε ότι και η Μπαρτσελόνα έχει τον ίδιο.

Το γεγονός ότι παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει επηρεάσει την απόδοση μας στην Γαλλία. Η Μαρσέιγ δεν έχει τέτοια προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του Ιμπραχίμοβιτς βελτιώνεται".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ