CHAMPIONS LEAGUE

Μπλαν: "Ιστορική η πρόκριση της Παρί"

Μπλαν: "Ιστορική η πρόκριση της Παρί"

Ο Λοράν Μπλαν δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την ισοπαλία με την Τσέλσι 2-2 και την πρόκριση της Παρί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Παρί απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Τσέλσι στο Στάφμορντ Μπριτζ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η γαλλική ομάδα έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολή του Ιμπραχίμοβιτς στο πρώτο ημίχρονο. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής της Παρί Λοράν Μπλαν, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στις δηλώσεις στάθηκε στην ωριμότητα που έδειξαν οι παίκτες του μετά την αποβολή του Ιμπραχίμοβιτς.

" Εϊμαστε κουρασμένοι αλλά πολύ χαρούμενοι. Αξίζαμε την πρόκριση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Τσέλσι. Δεν περιμέναμε ότι θα παίζαμε με δέκα παίκτες αλλά ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και μείναμε στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το αμυντικό μας δίδυμο ήταν εξαιρετικό και έβαλαν δύο γκολ από στημένες φάσεις. Ήταν φανταστικοί όπως όλη η ομάδα. Στο ημίχρονο είδα ήρεμους τους παίκτες μου παρότι στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με έναν λιγότερο. Οι παίκτες μου είχαν την ίδια φιλοσοφία παρά το αριθμητικό ντεζαβαντάζ.

Θέλουμε να είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το ματς με την Τσέλσι είναι κομβικό στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ