CHAMPIONS LEAGUE

Μπεργκ: "Ομάδα κορυφαίου επιπέδου ο Ολυμπιακός"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

Η Ομόνοια θεωρείται ήδη επιτυχημένη στην Ευρώπη. Ανεξάρτητα από την τύχη των αγώνων με τον Ολυμπιακό, έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa League. Το βράδυ της Τετάρτης (23/9, 22.00) οι Κύπριοι κοντράρονται με τους "ερυθρόλευκους" στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Champions League, στο Φάληρο.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη (22/9) στο φαληρικό γήπεδο. Συγκεκριμένα, είπε:

"Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Έχουμε εγγυημένη τη θέση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα θα παίξουμε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχε πετυχημένη πορεία πέρσι στην Ευρώπη, απέκλεισε την Άρσεναλ και είναι μια κορυφαίου επιπέδου ομάδα. Είναι σπουδαίο που είμαστε εδώ, θα κάνουμε τα πάντα. Έχω στο μυαλό μου την ενδεκάδα. Έχουμε ανταγωνισμό στην ομάδα, παίκτες σε κοντινό επίπεδο μεταξύ τους. Αύριο θα δούμε πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα".

Για το αν θα ήταν καλύτερα για την Ομόνοια αν ήταν μονός ο αγώνας:

"Θα παίξουμε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Λένε ότι τα μονά παιχνίδια ευνοούν τα αουτσάιντερ. Στην δεδομένη περίπτωση ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως είναι εντάξει για εμάς. Θα είναι καλό που θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας και να παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Αλλά προς το παρόν σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ