CHAMPIONS LEAGUE

Μπεργκ: "Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα που έχουμε παίξει"

Μπεργκ: "Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα που έχουμε παίξει"

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού και ευχήθηκε η ομάδα του να έχει περισσότερη τύχη στη ρεβάνς του ΓΣΠ για τα playoffs του Champions League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο ΓΣΠ της Λευκωσίας από την Ομόνοια (29/9, 22:00) στη ρεβάνς της νίκης με 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης με ξεκάθαρο στόχο να προκριθεί από τα playoffs στους ομίλους του Champions League με τον προπονητής της κυπριακής ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ, να πλέκει το εγκώμιο των ερυθρόλευκων.

"Ανυπομονούμε να παίξουμε το δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό. Είμαστε 0-2 και θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως στην Ελλάδα Η απόφαση του διαιτητή (για το πέναλτι) έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Εάν ο κόσμος μας δει προσπάθεια, πάθος και αφοσίωση θα μείνει ευχαριστημένος. Θα κάνουμε τα πάντα για την ανατροπή. Τεστάρουμε δυνάμεις απέναντι σε ομάδες που είναι σε πιο υψηλό επίπεδο από εμάς

Είμαστε 2-0 πίσω. Δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να έχουμε και την τύχη. Ήμασταν κοντά να πάρουμε αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Ελπίζουμε να έχουμε την τύχη αυτή τη φορά με το μέρος μας. Πολλές φορές είδαμε ένα 2-0 να ανατρέπεται σε 45 λεπτά και τώρα θα έχουμε 90 λεπτά. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αρκετές φορές να συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε τα πάντα για την ανατροπή.

Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής στην Ομόνοια. Αν δει κάποιος τις αντιδράσεις του κόσμου όταν ήρθαμε πρώτοι και μετά την πρόκριση με τον Ερυθρό Αστέρα... Δεν είμαι μόνο εγώ στην ομάδα. Προσδιορίζω πολύ ψηλά στην καριέρα μου στην Ομόνοια. Πανηγύρισα πρόκριση και πρωτάθλημα και με την Λέγκια. Ξέρω πως ήταν τα προηγούμενα χρόνια η κατάσταση στην Ομόνοια και η αντίδραση των οπαδών μετά την πρόκριση με τον Ερυθρό Αστέρα τα λέει όλα", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε για το:

Αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα με την Ομόνοια: "Δεν ξέρω αν είναι το πιο δύσκολο ματς όμως είναι η καλύτερη ομάδα που παίξαμε. Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση και θα δώσουμε τα πάντα για αυτό".

Aν θα προσεγγίσει πιο επιθετικά το παιχνίδι και πως επηρεάζει το πλάνο του η απουσία δύο παικτών λόγω κορονοϊού: " Και στην Ελλάδα προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί όμως δεν τα καταφέραμε όσο θέλαμε. Όμως πρέπει να είμαστε και καλοί στην άμυνα. Είναι ένα δεδομένο στον κόσμο και το ποδόσφαιρο είναι μέρος του κόσμου. Χάσαμε δύο παίκτες όμως θα έχουμε δυνατή ομάδα αύριο. Είναι μέρος της ζωής μας και δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε έξω από αυτό. Θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δε ν είναι τώρα που έχει μπει τώρα η πανδημία στη ζωή μας. Το είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να συμβεί. Τώρα με τα δύο περιστατικά νιώθουμε πως είναι αρκετά κοντά μας. Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο. Χρειάζεται σωστή διαχείριση και να μπορέσουμε να το περιορίσουμε. Οι παίκτες είναι έτοιμοι πνευματικά. Το πέρασε και ο Ολυμπιακός Πειραιώς με τέσσερις παίκτες και άλλα κλαμπ στον κόσμο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. O Σένε είναι διαθέσιμος".

Αν είναι έτοιμος ο Σιβού: "Δεν είναι έτοιμος και παρακολουθούμε την εξέλιξη του. Όταν θα είναι 100% έτοιμος θα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ