CHAMPIONS LEAGUE

Μπεργκ: "Να παίξουμε πιο έξυπνα στην Τούμπα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της Κρασνοντάρ, Μάρκους Μπεργκ, παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στον πρώτο αγώνα και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει την αμυντική της λειτουργία στη ρεβάνς της Τετάρτης (30/9).

Ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξη του σεεφημερίδα της Ρωσίας μίλησε για τους αγώνες της Κρασνοντάρ με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (30/9) στην Τούμπα θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του. Υποστήριξε μάλιστα ότι απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Δικέφαλος που δεν σταματά να παλεύει ποτέ η Κρασνοντάρ ίσως θα πρέπει να προσέξει περισσότερο την άμυνα της.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού:

Για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα γιατί υπάρχει μπροστά μας ένας δύσκολος αγώνας ρεβάνς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι στον πρώτο αγώνα. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους του Champions League και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το πετύχουμε».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού:
« Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός της Κρασνοντάρ και μάλιστα σε έναν εντός έδρας αγώνα στο Champions League. Ωστόσο, σε κάθε παιχνίδι που παίζω δίνω πάντα το 100% και προσπαθώ να δείξω όλες τις ηγετικές μου ικανότητες. Προσπάθησα να ενθαρρύνω όλα τα παιδιά και όλοι υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον».

Για τις μάχες του πρώτου αγώνα:
«Όχι, το παιχνίδι ήταν μεγάλης έντασης, οπότε και εγώ έπρεπε να παίξω σκληρά. Ο ΠΑΟΚ παίζει συχνά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχω παίξει απέναντι τους αρκετές φορές, οπότε γνωρίζω καλά το στυλ και την σκέψη τους. Αυτή η ομάδα δεν σταματάει ποτέ, παίζει πάντα με όλη της την καρδιά και παλεύει για κάθε μπαλιά. Πρέπει να είμαστε σε θέση να παίξουμε σε τέτοιους αγώνες, να είμαστε δυνατοί στο γήπεδο και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το ματς στην Ελλάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά».

Για την επιστροφή του Καμπελά από το περυσινό τραυματισμό του:
«Ο Ρεμί είναι ένας φανταστικός παίκτης. Το είδατε ότι χάρη σε αυτόν κερδίζουμε. Επίσης ο Βίκτορ Κλάεσον επέστρεψε από τραυματισμό και παίζει απίστευτα καλά. Φυσικά δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση πέρσι και εγώ ο ίδιος δεν ήμουν απολύτως έτοιμος, γιατί μπήκα αργά στην ομάδα. Τώρα η Κρασνοντάρ έχει γίνει πιο ισχυρή και έχει πιο μεγάλη ποιότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα μπορεί κάνει την υπέρβαση. Θα παλέψουμε για αυτό».

Για το δοκάρι του Καντουρί:
«Ναι ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι αλλά είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Ίσως όχι τόσο μεγάλες, αλλά κάναμε φάσεις. Με το δικό μας στυλ, μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες στιγμές στο δεύτερο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να σκοράρουμε στο έδρα του ΠΑΟΚ. Εμείς θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε στο Κρασνοντάρ και να παίξουμε σαν να είναι το σκορ στο 0-0, το καθήκον μας είναι να κερδίσουμε. Το κυριότερο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι το σκορ είναι 0-0. Πρέπει να πάμε στην Ελλάδα για να κερδίσουμε και να μην σκεφτούμε τίποτα άλλο. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν σκληρό αγώνα, αλλά είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες».

Για τον αν η Κράσνονταρ θα αντέξει την επιθετική πίεση του ΠΑΟΚ:
«Έχουμε μια ισχυρή ομάδα που μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα και να παίξει καλύτερα. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και όλοι οι παίκτες ασχολούνται με την δημιουργία φάσεων. Στην Ευρώπη πρέπει να ενεργούμε πιο έξυπνα και να είμαστε λιγότερο εκτεθειμένοι στην άμυνα».

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ