CHAMPIONS LEAGUE

Μπεργκ: "Αξίζαμε περισσότερα από το ματς με τον Ολυμπιακό"

Μπεργκ: "Αξίζαμε περισσότερα από το ματς με τον Ολυμπιακό"

O Xένινγκ Μπεργκ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα της Ομόνοιας με 2-0 από τον Ολυμπιακό και εξέφρασε παράπονα για τη μη χρήση του VAR στη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι Πειραιώτες στο χέρι του Λέγιακς μέσα στη μεγάλη περιοχή (VIDEO).

O Xένινγκ Μπεργκ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό και εξέφρασε παράπονα για τη μη χρήση του VAR στη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι Πειραιώτες στο χέρι του Λέγιακς μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ομόνοιας.

"Ήταν απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Κάναμε καλή εμφάνιση, ανταγωνιστήκαμε τον Ολυμπιακό, τον πειρορίσαμε και ήμασταν κοντά στο να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν ήταν όμως πέναλτι. Γιατί υπάρχει το VAR; Έχει γίνει φάουλ στον Λέγιακς προτού η μπάλα πάει τυχαία στο χέρι του.

Από το VAR θα μπορούσαν να το δουν. Ο επιθετικός κρατούσε από το χέρι τον Λέγιακς και προκάλεσε την πτώση του. Αφού υπάρχει, πρέπει να χρησιμοποείται. Δεν είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, εντάξει.

Σε εκείνο το σημείο το ματς όμως ήταν 0-0. Τώρα είμαστε πίσω 2-0 και έχουμε άλλα 90 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν μπορείς να της κάνεις εύκολα φάσεις. Εκεί πρέπει να βελτιωθούμε τώρα, στην επίθεση"

Το λάθος του VAR ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Αν ακολουθούσαν τους κανόνες, θα ήταν εύκολο να δουν το λάθος. Σε real time είναι δύσκολο, αλλά με το VAR όχι. Για να νικήσεις τον Ολυμπιακό, δεν πρέπει να γίνονται διαιτητικά λάθη.

Αξίζαμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός νίκησε πέρυσι την Άρσεναλ. Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι σήμερα. Έχουμε όμως κι εμείς καλή ομάδα. Δείξαμε πειθαρχία", δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας στη συνέντευξη Τύπου, με τον μέσο του τριφυλλιού, Τζόρντι Γκόμεθ, να υπογραμμίζει:

"Ήταν απογοητευτικό που χάσαμε 2-0 με ένα πέναλτι και ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Θα ήταν ιδανικό να βάλουμε ένα γκολ. Τώρα είναι δύσκολα στη ρεβάνς, αλλά θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Κουνάει σεντόνι με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί
Γιουσέφ και... σεντόνι
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ