CHAMPIONS LEAGUE

Μπενατιά: "Δεν θα είναι εύκολο με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να νικήσουμε"

Barcelona's Ivan Rakitic, left, celebrates after scoring his side's second goal as Juventus' Medhi Benatia, right, watches during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ivan Rakitic, left, celebrates after scoring his side's second goal as Juventus' Medhi Benatia, right, watches during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO

Ο Μεχντί Μπενατιά μίλησε για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του απέναντι στους Πειραιώτες.

Για την επικείμενη αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μεχντί Μπενατιά και τόνισε πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την "Γηραιά Κυρία" απέναντι στους Πειραιώτες, αλλά η ομάδα του θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

"Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε. Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να πάρουμε τη νίκη και την χρειαζόμαστε.

Εξακολουθούμε να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας και μπορούμε ακόμη και να τερματίσουμε πρώτοι. Το πιο βασικό πάντως είναι να προκριθούμε", είπε ο αμυντικός της Γιουβέντους και συνέχισε:

"Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την περσινή σεζόν και στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό του Champions League. Όμως πρέπει να πάμε βήμα - βήμα".

AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ