CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: Τα δύο γκολ με πέναλτι στο τέλος του 1ου ημιχρόνου

Barcelona's Luis Suarez scores his side's third goal from the penalty spot during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Luis Suarez scores his side's third goal from the penalty spot during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Δείτε τις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Λουίς Σουάρες και Λορέντσο Ινσίνιε με τις οποίες διαμορφώθηκε το 3-0 και 3-1 αντίστοιχα στο Μπαρτσελόνα - Νάπολι. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Νάπολι στη ρεβάνς του 1-1 του Σαν Πάολο για τους 16 του Champions League και προηγήθηκε 3-1 επί των παρτενοπέι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Κλεμάν Λανγκλέ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ίβαν Ράκιτιτς άνοιξε το σκορ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι με γκολάρα και σουτ εκτός ισορροπίας προ του Κώστα Μανωλά διεύρυνε το προβάδισμα σε 2-0.

Στο 40ό λεπτό ο Καλιντού Κουλιμπαλί επιχείρησε να διώξει, ο Λιονέλ Μέσι έβαλε το πόδι για να του κλέψει τη μπάλα και ο Σενεγαλέζος κλώτσησε τον Αργεντινό αντί για τη μπάλα, με τον Τσουνέιτ Τσακίρ να σφυρίζει το πέναλτι μετά από έλεγχο της φάσης στο μόνιτορ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λουίς Σουάρες - ο Μέσι δεν ήταν έτοιμος από το χτύπημα στη φάση με τον Κουλιμπαλί - ο οποίος ήταν εύστοχος, διαμορφώνοντας το 3-0. Πρώτο γκολ του Σουάρες με πέναλτι στο Champions League. Με πέναλτι διαμορφώθηκε και 3-1. Στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Ίβαν Ράκιτιτς ανέτρεψε τον Ντρις Μέρτενς. Στο 45+5' ο Λορέντσο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας για το 3-1.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ